α

Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Διοικώντας το ανθρώπινο κεφάλαιο

Διοικώντας το ανθρώπινο κεφάλαιο


Ελληνικές μελέτες περίπτωσης

Ιωάννης Νικολάου
επιμέλεια σειράς: Γεώργιος Ι. Δουκίδης

Εκδόσεις Ι. Σιδέρης, 2006
206 σελ.
ISBN 960-08-0372-2, ISBN-13 978-960-08-0372-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 25,56

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, όλοι αποδεχόμαστε πια την άποψη ότι η επιστημονική καθοδήγηση και διοίκηση των εργαζομένων μιας επιχείρησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση όχι απλά για την επιτυχία της, αλλά ακόμη και για την επιβίωσή της. Σε αυτά τα πλαίσια, η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και η Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ψυχολογία αποτελούν εφαρμοσμένους κλάδους ιδιαίτερης βαρύτητας για τη σύγχρονη επιχείρηση. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην παρουσίαση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός αριθμού μελετών περιπτώσεων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα, περιγράφοντας και αξιολογώντας κριτικά την πρακτική εφαρμογή διαφορετικών εργαλείων και μεθοδολογιών. Τα θέματα που αναλύονται σχετίζονται με τις βασικές πρακτικές Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, όπως η προσέλκυση, επιλογή, αξιολόγηση και εκπαίδευση προσωπικού, αλλά και με σημαντικά θέματα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Ψυχολογίας, όπως η υποκίνηση και η ενδυνάμωση του προσωπικού, ο ρόλος της επικοινωνίας στην επίτευξη εργασιακής ειρήνης και αρμονικών εργασιακών σχέσεων και η χρήση ευέλικτων μορφών απασχόλησης.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)