Το παιχνίδι

Το παιχνίδι


Η κρυφή βίβλος της γυναικείας αποπλάνησης

Neil Strauss
μετάφραση: Μίνα Μπιράκου

IntroBooks, 2006
526 σελ.
ISBN 960-6680-13-4, ISBN-13 978-960-6680-13-7, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 29,55

Για δύο χρόνια, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Neil Strauss αποτέλεσε μέλος της πιο επικίνδυνα γοητευτικής παρέας ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αποφασισμένος να εντρυφήσει στα μυστικά της ανδρικής γοητείας και στις μεθόδους προσέγγισης των γυναικών, ο Strauss εγκατέλειψε δουλειά, συγγενείς και φίλους κι αφοσιώθηκε στην αναζήτηση του μυστικού κώδικα που ξεκλειδώνει γρήγορα και εγγυημένα τη γυναικεία επιθυμία.
Περιστοιχισμένος από μία ομάδα ανδρών με κοινούς στόχους και φιλόδοξες, και οπλισμένος με τις καλύτερες ατάκες, τα πιο έξυπνα ανέκδοτα και τα πιο αποτελεσματικά τεχνάσματα, διδάχτηκε τα μυστικά της τέχνης του φλερτ από τους καλύτερους, και κατέκτησε δεκάδες γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη - ενώ συγχρόνως κατάφερε να γίνει στενός φίλος διασημοτήτων, όπως ο Τομ Κρουζ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κόρτνεϊ Λαβ.
Θέλοντας να μοιραστεί τη, μέχρι πρότινος μυστική, γνώση που συσσώρευσε στα δυο χρόνια της προσωπικής του αναζήτησης, ο Neil Strauss την αποτύπωσε σε μορφή ημερολογίου σ' ένα πρωτότυπο βιβλίο που αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για κάθε άντρα που θέλει να βελτιώσει κάθε τομέα της ερωτικής του ζωής, αλλά και κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γνωρίσει το βαθύτερο τρόπο σκέψης του... Αντιπάλου.