Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Composition on a Need to Know Basis

Composition on a Need to Know BasisMichael Tzanakis, Olga Yeritsidou, Tanya Yeritsidou

MindPower, 2006
158 σελ.
ISBN 960-6616-29-0, ISBN-13 978-960-6616-29-7, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 35,67

Το βιβλίο αυτό παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στον κάθε μαθητή για "να ζωγραφίσει την σκέψη του": Να μπορέσει δηλαδή μόνος του ή μόνη της να γράψει οποιοδήποτε είδος έκθεσης στα αγγλικά, για όλα τα είδη διαγωνισμάτων B2 (Cambridge και Michigan) χρησιμοποιώντας την δική του σκέψη και ιδέες, να εκμεταλλευθεί τους μοναδικούς νοητικούς συνειρμούς που το μυαλό του παράγει, χωρίς να είναι ποτέ πια αναγκασμένος να "επικολλήσει" πάνω του κάποιο "πρότυπο" έκθεσης που δεν είναι δικό του, αλλά "δανεισμένο" από αλλού.

Με το βιβλίο αυτό ο μαθητής ανακαλύπτει ότι τελικά ο τρόπος της ανεξάρτητης δημιουργικής γραφής που μεθοδεύει το βιβλίο αυτό είναι πρώτον πολύ πιο γρήγορος να τον υιοθετήσει και πολύ πιο θεαματικός στα αποτελέσματα του ακόμη και από την απλή "αντιγραφή" ενός ξένου "πρότυπου" έκθεσης, δεύτερον μένει για πάντα στο μυαλό του και εξελίσσεται συνεχώς (πολύ πιο πέρα από τις απαιτήσεις του FCE και του ECCE, για τα οποία τον εκπαιδεύει πλήρως και άψογα) και τρίτον, είναι πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία γιατί διανοίγει νοητικές οδούς που ίσως και ο ίδιος ή ίδια νόμιζε ότι δεν υπήρχαν.

Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία βασικά μέρη:
Το πρώτο μέρος ασχολείται με την πρόταση, το βασικό δομικό στοιχείο κάθε γραφής: O μαθητής διδάσκεται γρήγορα όλους τους τρόπους ώστε σύντομα να αναβαθμίσει την πρόταση του σε ένα αποτελεσματικό, οικονομικό, και όμορφο δείγμα δημιουργικής γραφής.
Το δεύτερο μέρος διδάσκει αποτελεσματικά όσες δεξιότητες χρειάζονται για διαγωνίσματα γραφής επίπέδου Β2 βρετανικού τύπου. Με την ευκαιρία όμως αυτή, παραθέτει και συγκεκριμένες οδηγίες για δημιουργική γραφή.
Το τρίτο μέρος ασχολείται με την αποτελεσματική γραφή έκθεσης αμερικανικού τύπου με αυστηρό περιορισμό χρόνου 30 λεπτών (επιπέδου Β2 αλλά και μεγαλυτέρων). Για να επιτευχθεί όμως αυτό, η MindPower παρουσιάζει μια ειδική μέθοδο αφύπνισης υποβοήθησης της κριτικής σκέψης καθώς και συγκεκριμένα νοητικά μοντέλα - πλαίσια για την λογική της ανάπτυξης παραγράφου, παράθεση και έλεγχο ιδεών, και δημιουργία πειστικού επιχειρήματος για την ολοκλήρωση της έκθεσης σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Συνδεύεται από λεπτομερές βιβλίο καθηγητού.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)