Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Adobe Flash Professional CS3

Adobe Flash Professional CS3


Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα

Brie Gyncild
μετάφραση: Ε. Γκαγκάτσιου

Γκιούρδας Μ., 2007
339 σελ.
ISBN 978-960-512-529-5, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 28,00

Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών της. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό βοήθημα - το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, δημιουργημένο με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.
Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" περιλαμβάνει 11 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει όλες τις βασικές λειτουργίες του Flash CS3, του πλέον προηγμένου περιβάλλοντος για τη δημιουργία πλούσιου, διαδραστικού περιεχομένου. Θα μάθετε πώς να προσδίδετε κίνηση σε σύμβολα, να προσαρμόζετε το Διάγραμμα Ροής Χρόνου, να δουλεύετε με στατικό και δυναμικό κείμενο, να εισάγετε αρχεία ήχου και βίντεο και να προσαρμόζετε συστατικά. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες λειτουργίες του Flash CS3, συμπεριλαμβανομένης της ActionScript 3.0 και της δυνατότητας εισαγωγής αρχείων του Illustrator. Οι ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε μαθήματος σας βοηθούν να εμπεδώσετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η δομή του βιβλίου σας παρέχει τη δυνατότητα να μάθετε το πρόγραμμα με το δικό σας ρυθμό - μπορείτε να το διαβάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επικεντρωθείτε μόνο στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.


Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)