Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η Κρήτη της παράδοσης

Η Κρήτη της παράδοσηςΑντώνιος Εμμ. Στιβακτάκης

Σμυρνιωτάκη, 1988
158 σελ.
[Εξαντλημένο]

Μια μεγάλη ικανοποίηση του δασκάλου είναι να βλέπει τους μαθητές του να προκόβουν στη ζωή, στον επαγγελματικό χώρο, στην επιστήμη, στην τέχνη, κλπ. [...]

Μια τέτοια ικανοποίηση νιώθω, παρακολουθώντας την εξέλιξη, την εργατικότητα και την όλη δραστηριότητα του αγαπητού μου σπουδαστή στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και σήμερα δασκάλου, κ. Αντώνη Στιβακτάκη.

Ο κ. Στιβακτάκης είναι για πολλά χρόνια τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας "Βιαννίτικα Νέα", όπου έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα πολλές και ενδιαφέρουσες εργασίες του σχετικές με τη ζωή, την ιστορία και τη λαογραφία της Κρήτης. [...]

Έτσι, με πολύ μεγάλη χαρά διάβασα τα χειρόγραφα του καινούργιου βιβλίου του "Η Κρήτη της παράδοσης". Δε θα αναφερθώ στο περιεχόμενο ή την αξία του βιβλίου αυτού. Αυτά θα τα χαρεί και θα τα εκτιμήσει ο αναγνώστης. Δεν μπορώ όμως να μην τονίσω ιδιαιτέρως την εργατικότητα του κ. Στιβακτάκη, που δεν περιορίζεται -όπως πολλοί άλλοι δυστυχώς- στα σχολικά του καθήκοντα, αλλά καταγίνεται με ποικίλα πνευματικά θέματα, καθώς και τη μεγάλη του αγάπη προς τα πράγματα, τη ζωή και την εθνική λαϊκή παράδοση του τόπου μας. Μια αληθινά μεγάλη και πολύτιμη αγάπη. Του αξίζει κάθε έπαινος.

Κ. Γ. Στεφανάκης
Ηράκλειο Κρήτης, 22.9.1988

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)