Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Η εγκληματολογία στην Ελλάδα σήμερα

Η εγκληματολογία στην Ελλάδα σήμερα


Τιμητικός τόμος για τον Στέργιο Αλεξιάδη

επιμέλεια: Στράτος Γεωργούλας
κείμενα: Στέργιος Αλεξιάδης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Νέστορας Κουράκης, Έφη Λαμπροπούλου, Γιάννης Πανούσης, Ιάκωβος Φαρσεδάκης, Σοφία Βιδάλη, Ασπασία Λαπιώτη, Στράτος Γεωργούλας, Φωτεινή Μηλιώνη, Γιώργος Γαλάνης, Χρήστος Τσουραμάνης, Αγγελική Κίτσιου, Βενετία Βαρουτάκη, Νίκος Ρίνης, Ευάγγελος Χαϊνάς, Δικαία Χατζηευσταθίου, Εριφύλη Μπακιρλή, Στέλλα Παπαμιχαήλ, Ιωσήφ Καμπανάκης

ΚΨΜ, 2007
429 σελ.
ISBN 978-960-6750-08-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 30,00

Ένας τόμος που περιέχει θεωρητικές και ερευνητικές συμβολές καταξιωμένων καθηγητών, καθώς και πρωτότυπες μελέτες νέων ερευνητών που παρουσιάζουν το θεωρητικό και ερευνητικό έργο της εγκληματολογίας που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του ελληνικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Η εγκληματολογία αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα περιπετειώδες εγχείρημα στο χώρο των Κοινωνικών Επιστημών. Η ίδρυση της προκαλεί προβληματισμούς και θέτει ερωτήματα, όσον αφορά στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η εγκληματολογική επιστήμη και ο εγκληματολόγος. Υπό το πρίσμα αυτό, η παρούσα έκδοση, ως μία συγγραφική συνάντηση που διακρίνεται από ώριμες θεωρητικές και ερευνητικές συμβολές καταξιωμένων καθηγητών, καθώς και από πρωτότυπες μελέτες νέων ερευνητών, αποσκοπεί σε μια όσο το δυνατόν αντιπροσωπευτική παρουσίαση του θεωρητικού και ερευνητικού έργου της Εγκληματολογίας που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του ελληνικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)