Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Fortran 77/90/95 & Fortran 2003

Fortran 77/90/95 & Fortran 2003Αλέξανδρος Σ. Καράκος

Κλειδάριθμος, 2008
438 σελ.
ISBN 978-960-461-072-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 29,50

Η Fortran είναι μια γλώσσα προγραμματισμού προσαρμοσμένη στην επίλυση επιστημονικών και τεχνολογικών προβλημάτων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάθε άλλο πεδίο με αυξημένες υπολογιστικές ανάγκες.

Η εκμάθησή της αφ' ενός επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή στις τεχνικές του προγραμματισμού των υπολογιστών και αφ' ετέρου κάνει συμμέτοχο το γνώστη της στη μεγάλη οικογένεια των ειδικών, οι οποίοι πραγματεύονται σύγχρονα επιστημονικά προβλήματα.

Αντίθετα με άλλα βιβλία, όπου περιγράφεται αποκλειστικά και μόνο η Fortran 77 ή οι νεότερες εκδόσεις (κυρίως η Fortran 90/95 και σε μικρότερο βαθμό η Fortran 2003), αυτό το βιβλίο ξεκινά με την περιγραφή και τις δυνατότητες της βασικής έκδοσης της γλώσσας, δηλαδή της Fortran 77, αλλά επισημαίνει και προσδιορίζει αναλυτικά τις βελτιώσεις της Fortran 90/95, καθώς και αυτές της Fortran 2003.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους νέους προγραμματιστές επιστημονικών υπολογισμών και σε όλους εκείνους οι οποίοι έχουν αποκτήσει πείρα στον προγραμματισμό με τη Fortran 77 και επιθυμούν να ανανεώσουν και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους ώστε να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες της γλώσσας.

Το συνοδευτικό CD περιέχει τον πηγαίο κώδικα όλων των παραδειγμάτων του βιβλίου καθώς και τα συμπιεσμένα αρχεία πέντε πλήρως λειτουργικών και έτοιμων προς χρήση μεταγλωττιστών της γλώσσας Fortran.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)