Δηλητηριώδες νανούρισμα

Δηλητηριώδες νανούρισμα


Η χρονιά του εμβρύου

Douglas Paszkiewicz
μετάφραση: Μπέλλα Σπυροπούλου
εικονογράφηση: Douglas Paszkiewicz

Jemma Press, 2008
208 σελ.
ISBN 978-960-6732-13-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 15,14

Είμαι σίγουρος ότι τα έχετε ξανακούσει... "πρωτοποριακό", "ό,τι καλύτερο", "μοναδικό στο είδος του!" μπλα, μπλα, μπλα, μπλα... γι' αυτό μη σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντας όλες αυτές τις φράσεις. Αντιθέτως, ανοίξτε την έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας σ' ένα οποιοδήποτε σημείο και διαβάστε τρεις σελίδες. Σωστά, σ' ένα οποιοδήποτε σημείο σ' αυτήν τη συλλογή των διακοσίων και παραπάνω σελίδων με τις πιο ποταπές ιστορίες από τα πρώτα έντεκα τεύχη του βασιλιά του μαύρου χιούμορ - "Το Δηλητηριώδες Νανούρισμα".
Το Δηλητηριώδες Νανούρισμα, το σπίτι του εμβρύου καρτούν, το βιβλίο που έκανε το βουντού ξανά ανατριχιαστικό, που σας έκανε να φοβάστε τους απογραφείς, τους χιονάνθρωπους και τις μασκότ δημητριακών.

Εμπρός, λοιπόν, διαβάστε όποιες τρεις θέλετε. Το κάνατε; Ωραία. Τώρα συνέλθετε, πηγαίνετε το βιβλίο στο παιδί στο ταμείο και δώστε του 15 ευρώ. Μη συνεχίζετε να διαβάζετε, τα ξαφνικά ξεσπάσματα γέλιου σας τρομάζουν τον κόσμο στο μαγαζί. Καλύτερα, μάλιστα, να καλύψετε και το εξώφυλλο με κάτι λιγότερο εκκεντρικό πηγαίνοντας στο ταμείο, βάλτε ένα άλλο βιβλίο από πάνω... Για όνομα δηλαδή, έμβρυο είναι αυτό στο εξώφυλλο.


Κριτικές - Παρουσιάσεις
Μαρία Τζαμπούρα, “Η αριστοκρατική ηδονή του να είσαι δυσάρεστος”, www.bookpress.gr, 16.3.2012