Βιβλίο
Τα ξυλάκια του Γουίνι

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 24
Σχήμα: 23χ15
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-19-0419-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Case of the Sticky Sticks
Disney: Οι Φίλοι μου Τίγρης & Γουίνι
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 4.28€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-05-2009)
Περίληψη:

Οι γνωστοί ήρωες Γουίνι το Αρκουδάκι, Τίγρης και οι φίλοι τους πλαισιώνονται από δύο νέους χαρακτήρες την εξάχρονη Ντάρμπυ, ένα περίεργο και έξυπνο κορίτσι που της αρέσει να εξερευνά τη φύση, και το κουτάβι της τον Μπάστερ που είναι παιχνιδιάρης και ταυτόχρονα το μοναδικό ζώο στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων που συμπεριφέρεται όπως ένα ζωάκι. Όλοι τους ανήκουν στην ομάδα των Σούπερ Ντετέκτιβ!

Στόχος της σειράς, η οποία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, είναι να έρθουν οι μικροί αναγνώστες σε επαφή με τη φύση, τη συναισθηματική και κοινωνική συμπεριφορά με ευχάριστο τρόπο. Επίσης, οι σύντομες, απλές προτάσεις, οι διάλογοι, οι επαναλήψεις και η όμορφη, τρισδιάστατη εικονογράφηση της Disney που συνοδεύουν τις ιστορίες βοηθούν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση.

"Τα ξυλάκια του Γουίνι" θέλει η παρέα να πετάξει στο ποταμάκι για να τα δει να επιπλέουν. Όμως, αυτά έχουν κολλήσει στα χέρια του Γουίνι και δεν πέφτουν. Αυτή είναι υπόθεση για τους Σούπερ Ντετέκτιβ. Η Ντάρμπυ και ο Τίγρης καταφθάνουν για βοήθεια.