Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
Εάν παρατηρείτε ακόμα κάποιες  δυσλειτουργίες - προβλήματα,
παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν επιλέγοντας
ΕΔΩ.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αυτό δεν είναι βιβλίο

Αυτό δεν είναι βιβλίο


Οδοιπορικό στην φιλοσοφική αναζήτηση

Μάικλ Πικάρντ
μετάφραση: Ελευθερία Μαντζώρου, Βίκη Αναστασιάδου

Τερζόπουλος Βιβλία, 2009
160 σελ.
ISBN 978-960-6838-05-7, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 21,00

"Αυτό Δεν Είναι Βιβλίο", είναι πρόκληση για το πνεύμα και τονωτικό για τους νευρώνες του εγκεφάλου καθώς αμφισβητεί εκ βάθρων τις βάσεις όπου στηρίζονται οι απόψεις και οι γνώσεις μας και μας παροτρύνει να αναμετρηθούμε με την αλήθεια μας. Διαβάζοντάς το θα ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τις αισθήσεις σας, κι ας είναι το μοναδικό μέσον που έχετε για να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο και την φύση των πραγμάτων.

Διανθισμένο με φιλοσοφικούς γρίφους που έχουν απασχολήσει τις μεγαλύτερες διάνοιες, με αινίγματα που αποκαλύπτουν την ανακολουθία των απόψεών μας, με ανεπίλυτα παράδοξα και ηθικά διλήμματα που μας βάζουν να αντιμετωπίσουμε καταπρόσωπο τις συνέπειες των πράξεών μας, το "Αυτό Δεν Είναι Βιβλίο" αποτελεί την πιο απολαυστική πνευματική άσκηση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τέσσερα περιεκτικά κεφάλαια, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε έναν βασικό κλάδο της φιλοσοφίας. Κάθε κεφάλαιο καλύπτει τα κύρια σημεία του αντικειμένου που πραγματεύεται, και παρουσιάζει τους φιλόσοφους οι οποίοι με το έργο τους τον επηρέασαν αποφασιστικά. Φιλοσοφικοί γρίφοι, παιχνίδια και ασκήσεις που τα συνοδεύουν βοηθούν να καταλάβετε εις βάθος την σκέψη των μεγάλων διανοητών.

Εδώ, δεν θα βρείτε δυσνόητα θέματα και προτάσεις που υπνωτίζουν με την δυσκαμψία τους. Το έργο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο περί φιλοσοφίας. Μολονότι εξασκεί τον νου και το πνεύμα, απευθύνεται στον καθένα, και διαβάζεται εύκολα και αποσπασματικά, καθώς κάθε σελίδα εξετάζει διαφορετικό θέμα με τρόπο επεξηγηματικό και διαδραστικό. Σε όλο το βιβλίο, οι εφαρμογές της φιλοσοφίας εστιάζουν σε πραγματικές, καθημερινές περιστάσεις. Το βέβαιο είναι πως όταν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα βλέπετε πλέον την καθημερινότητα με εντελώς διαφορετική ματιά!

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)