α

Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αίγινα

Αίγινα


Ιστορία, πολιτισμός

Κώστας Μιχ. Σταμάτης

Ιδιωτική Έκδοση, 2008
376 σελ.
ISBN 978-960-90605-3-0, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 18,35

Το έργο "Αίγινα: Ιστορία και πολιτισμός", είναι έργο αγάπης και η συγγραφή του αποτελεί εκδήλωση πνευματικής προσφοράς προς τον κόσμο του νησιού και την ιστορία του. Δουλειά πολύχρονου μόχθου, που απορρόφησε ολόκληρη την πνευματική μου δραστηριότητα πέρα από δέκα χρόνια. [...]
Για τη συγγραφή της "Ιστορίας της Αίγινας" χρησιμοποιήθηκαν όλες οι σχετικές πηγές, που ήταν δυνατόν να βρεθούν από τις καινούργιες πηγές λήφθηκαν υπόψη, όσες εκδόθηκαν ως τις 31.12.1988.
Αλλά η έρευνα, η μελέτη και η αναζήτηση υλικού για την Αίγινα δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται, ώσπου να είμαστε σίγουροι ή σχεδόν σίγουροι, ότι ελάχιστα μας έχουν διαφύγει. Η συγγραφή μιας ιστορίας δεν τελειώνει ποτέ, γι' αυτό είναι πάντοτε ένα θέμα ανοιχτό στα πορίσματα των νεωτέρων ερευνών, στην έκδοση νέων σχετικών εκδόσεων και στις ποικίλες υποδείξεις αρμοδιοτέρων, από εμάς, ερευνητών και επιστημόνων.

Κώστας Μιχ. Σταμάτης

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)