Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
C προγραμματισμός

C προγραμματισμός


Παρουσίαση C++ και αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού με τη βιβλιοθήκη Allegro C

P. J. Deitel, H. M. Deitel
μετάφραση: Αγαμέμνων Μήλιος

Γκιούρδας Μ., 2010
1176 σελ.
ISBN 978-960-512-590-5, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 53,00

Η C είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς βιβλίου για τη C παρουσιάζει τέσσερεις από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους προγραμματισμού των ημερών μας: διαδικαστικός, αντικειμένων, αντικειμενοστραφής και γενικός
προγραμματισμός.

"Το C Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση, συνεχίζει μια παράδοση υπεροχής. Το βιβλίο παρουσιάζει τη C με σαφήνεια και ακρίβεια, απευθύνεται σε αρχάριους προγραμματιστές και με έναν καλά οργανωμένο τρόπο αναπτύσσεται από απλές έννοιες ως την απόλυτη περιγραφή του συνόλου της γλώσσας. Γίνεται παρουσίαση όλων των πτυχών της γλώσσας, κάτι που καθιστά το βιβλίο πολύτιμο για έμπειρους προγραμματιστές επίσης. Μια προσθήκη στην πέμπτη έκδοση είναι ένα κεφάλαιο για τον προγραμματισμό παιχνιδιών με τη βοήθεια της βιβλιοθήκης Allegro, κάτι που θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς νέους προγραμματιστές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εισαγωγικό βιβλίο και ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για τον προγραμματιστή της C."

Ray Seyfarth, Πανεπιστήμιο Southern Mississippi

Το C Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση, περιλαμβάνει νέα κεφάλαια που παρουσιάζουν το πρότυπο C99, τεχνικές ταξινόμησης και προγραμματισμό παιχνιδιών με τη βιβλιοθήκη Allegro C, καθώς και ένα παράρτημα για τον προγραμματισμό του παιχνιδιού Sudoku. Περιλαμβάνει μια εντελώς νέα ενότητα για τον Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό στη C++, η οποία βασίζεται στο βιβλίο C++ Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)