Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Κώδικας αθλητικής νομοθεσίας

Κώδικας αθλητικής νομοθεσίαςΑνδρέας Μαλάτος

Σάκκουλας Αντ. Ν., 2009
1120 σελ.
ISBN 978-960-15-2164-0, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 105,00

Με το έργο αυτό, ενημερώνεται η κωδικοποίηση του Ν. 2725/1999 μέχρι και σήμερα, συγχρόνως δε παρατίθενται αυτούσια τα κανονιστικά κείμενα, στα οποία ο νόμος αυτός παραπέμπει. Επίσης, παρατίθενται σε αρκετές περιπτώσεις νόμοι ή κανονιστικά κείμενα, που χωρίς να έχουν νομοτεχνική εξάρτηση από τον Ν. 2725/1999, εν τούτοις έχουν άμεση συνάφεια και συστηματική σχέση προς την κείμενη αθλητική νομοθεσία και η γνώση τους είναι χρήσιμη σε αρκετούς από τους εμπλεκόμενους στον αθλητικό χώρο, όπως π.χ. κείμενα για τον σχολικό αθλητισμό, τον μαζικό αθλητισμό, για ναυταθλητικές και ναυαγοσωστικές δραστηριότητες, για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, για τον Ο.Π.Α.Π., τον Ο.Δ.Ι.Ε., την Φ.Ε.Ε., για τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα κλπ.
Η παράθεση όλης αυτής της νομοθετικής – κανονιστικής ύλης γίνεται πλέον όχι σε διαφορετικές, αλλά σε μια και μοναδική ενότητα και όλα τα κείμενα παρατίθενται ως κλάδοι, κατά παραπομπή ή με αφορμή, του βασικού κορμού, δηλ. του Ν. 2725/1999. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται ο αναγνώστης να συστηματοποιήσει τη γνώση του σε όλα τα θέματα της αθλητικής νομοθεσίας έχοντας σαν μόνο σημείο αναφοράς τον Ν. 2725/1999.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)