Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ψηφιακή σχεδίαση

Ψηφιακή σχεδίαση


Ενσωματωμένα συστήματα με VHDL

Peter J. Ashenden

Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών, 2010
624 σελ.
ISBN 978-960-6759-50-5, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 40,00

To βιβλίο "Ψηφιακή Σχεδίαση - Ενσωματωμένα Συστήματα με VHDL" παρουσιάζει μια σύγχρονη ματιά που αντανακλά την πρακτική σχεδίασης των ψηφιακών συστημάτων του πραγματικού κόσμου. Σε μια εποχή που το πρόγραμμα σπουδών των πανεπιστημίων γενικά έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την ανάπτυξη της βιομηχανίας, αυτό το βιβλίο παρέχει πολλές απαραίτητες πληροφορίες στους φοιτητές των τμημάτων μηχανικών υπολογιστών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, πληροφορικής και επιστήμης υπολογιστών.
(Donald Hung, San Jose State University)

Ο Peter Ashenden δείχνει το δρόμο για ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς των σχεδιαστών ψηφιακής λογικής. Αναγνωρίζοντας ότι η ψηφιακή σχεδίαση δεν είναι πλέον συναρμολόγηση προσαρμοσμένης λογικής με πύλες αλλά σχεδίαση ενσωματωμένων συστημάτων με επεξεργαστές, ο Δρ. Ashenden έχει μετακινήσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από την πύλη στη σύγχρονη σχεδίαση και ολοκλήρωση σύνθετων ολοκληρωμένων συσκευών που μπορούν να υλοποιηθούν με διάφορους τρόπους.
(Grant Martin, Chief Scientist, Tensilica Inc.)

To βιβλίο "Ψηφιακή Σχεδίαση - Ενσωματωμένα Συστήματα με VHDL" παρουσιάζει μια ενημερωμένη και σύγχρονη προσέγγιση της διδασκαλίας της ψηφιακής σχεδίασης στα πλαίσια της σχεδίασης μεγαλύτερων συστημάτων. Αντί να εστιάζει σε πτυχές της ψηφιακής σχεδίασης που έχουν μικρή σημασία στα πλαίσια της σχεδίασης ενός πραγματικού συστήματος, το βιβλίο επικεντρώνεται σε σύγχρονες και εξελισσόμενες γνώσεις και σχεδιαστικές δεξιότητες. Δίνεται έμφαση στη σχεδίαση και επαλήθευση με βάση μια γλώσσα περιγραφής υλικού (Hardware Description Language HDL), με εκτενή χρήση παραδειγμάτων VHDL σε όλο το βιβλίο. Αντιμετωπίζοντας την ψηφιακή λογική ως μέρος της σχεδίασης ενσωματωμένων συστημάτων, το βιβλίο Ψηφιακή Σχεδίαση παρέχει την κατανόηση του υλικού που απαιτείται για την ανάλυση και σχεδίαση συστημάτων που περιλαμβάνουν συστατικά στοιχεία τόσο υλικού όσο και λογισμικού.

Το βιβλίο αυτό παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση σε μαθήματα ψηφιακής σχεδίασης τμημάτων μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, πληροφορικής και επιστήμης υπολογιστών.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)