Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ψηφιακή σχεδίαση με τη γλώσσα VHDL

Ψηφιακή σχεδίαση με τη γλώσσα VHDL


Αρχές και πρακτικές

Δημήτρης Πογαρίδης

Δίσιγμα, 2013
887 σελ.
ISBN 978-960-99350-7-4, [Εξαντλημένο]
Τιμή € 65,00

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα αυτοτελές σύγγραμμα και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα στους φοιτητές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και στους μηχανικούς, που αποφοίτησαν πριν από μερικά χρόνια και θέλουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους στη σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων. Αν και στο βαθμό που αυτή η φιλοδοξία επαληθευτεί κάθε μελετητής του συγγράμματος θα πρέπει, στο τέλος, να έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του πως λειτουργούν τα ψηφιακά συστήματα και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση στην ανάλυση, τη σχεδίαση, την υλοποίηση, την αντιμετώπιση βλαβών και τη χρήση ενός οποιουδήποτε ψηφιακού συστήματος. Προηγούμενη γνώση ηλεκτρονικής είναι επιθυμητή δεν είναι όμως απαραίτητη για να κατανοηθεί το περιεχόμενό του.
Ο συγγραφέας χρησιμοποιώντας την τριακονταετή εμπειρία του στη διδασκαλία των ψηφιακών συστημάτων έκανε μια προσπάθεια οι τεχνικές σχεδίασης να παρουσιαστούν με όσο πιο απλό και εύκολα κατανοητό τρόπο γίνεται. Αυτή η προσπάθεια υποβοηθείται και υποστηρίζεται από τα πολλά παραδείγματα και εφαρμογές που εμπεριέχονται στο σύγγραμμα.
Στο τέλος του βιβλίου επισυνάπτεται παράρτημα που εισάγει στη χρήση του σχεδιαστικού πακέτου MAXplus+II της ALTERA και στη σχεδίαση με τη χρήση της γλώσσας VHDL.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)