Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ανάπτυξη εφαρμογών με το Android

Ανάπτυξη εφαρμογών με το AndroidShane Conder, Lauren Darcey
μετάφραση: Αγαμέμνων Μήλιος

Γκιούρδας Μ., 2011
768 σελ.
ISBN 978-960-512-625-4, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 52,00

Ο ολοκληρωμένος οδηγός ανάπτυξης εφαρμογών με το Android, πλήρως ενημερωμένος για τα τελευταία SDK και τις πιο σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού!

Αυτό το βιβλίο παρέχει όλα τα τελευταία στοιχεία, δοκιμασμένο κώδικα και τις καλύτερες πρακτικές που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία και την προώθηση επιτυχημένων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με τις τελευταίες εκδόσεις του Android. Με όχημα την εκτεταμένη εμπειρία τους στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και ασύρματες πλατφόρμες, οι Lauren Darcey και Shane Conder καλύπτουν όλη τη διαδικασία: καθορισμός έννοιας, σχεδίαση, κωδικοποίηση, δοκιμή, συσκευασία και παράδοση. Οι συγγραφείς παρουσιάζουν την πλατφόρμα Android, επεξηγούν τις αρχές σχεδίασης αποτελεσματικών εφαρμογών Android και περιγράφουν τις καλύτερες σύγχρονες πρακτικές για την κατασκευή σπουδαίων διεπαφών χρήστη. Καλύπτουν επίσης κάθε βασικό API του Android, εξετάζοντας θέματα αποθήκευσης δεδομένων, δικτύων, τηλεφωνίας, υπηρεσιών τοποθεσίας, πολυμέσων, γραφικών 3D και υλικού.

Κάθε κεφάλαιο αυτής της έκδοσης περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα SDK, τα εργαλεία, τα βοηθητικά προγράμματα και το υλικό για το Android. Όλος ο κώδικας που παρουσιάζεται έχει εξεταστεί διεξοδικά και έχει δοκιμαστεί σε κορυφαίες συσκευές πολλών εταιρειών, όπως οι HTC, Motorola και ARCHOS. Πολλά νέα παραδείγματα έχουν προστεθεί, όπως και εντελώς νέες εφαρμογές. Αυτή η νέα έκδοση προσθέτει επίσης o Εννέα νέα κεφάλαια που καλύπτουν τα API στο web, το Android NDK και μεγάλη γκάμα εφαρμογών, αλλά και θέματα διαχείρισης χρηστών, συγχρονισμού δεδομένων, αντίγραφων ασφαλείας, προχωρημένης εισόδου χρηστών -Αναλυτική κάλυψη των αρχείων manifest του Android, των πάροχων υλικού, της σχεδίασης εφαρμογών και των δοκιμών -Ανανεωμένη κάλυψη κρίσιμων θεμάτων όπως το Bluetooth, οι χειρονομίες, η αναγνώριση φωνής, τα App Widgets, οι ζωντανοί φάκελοι, οι ζωντανές ταπετσαρίες και η παγκόσμια αναζήτηση -Ενημερωμένη κάλυψη του προγραμματισμού γραφικών 3D ο οποίος βασίζεται στο OpenGL ES 2.0 -Ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας μεταξύ συσκευών, από τα μικρότερα τηλέφωνα έως τα νέα μεγάλα tablet της αγοράς -Ακόμα περισσότερες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν στη σχεδίαση, ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών για διαφορετικές συσκευές -Ένα νέο παράρτημα γεμάτο με συμβουλές και κόλπα για το Eclipse.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί ανεκτίμητο πόρο για κάθε μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Android: προγραμματιστές λογισμικού όλων των επιπέδων εμπειρίας, καθοδηγητές ομάδων και διευθυντές παραγωγής, ειδικών δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου, αρχιτέκτονες λογισμικού, ακόμα και υπεύθυνους μάρκετινγκ.

Όλος ο πηγαίος κώδικας αυτού του βιβλίου διατίθεται για λήψη από τη σελίδα informit.com/title/9780321743015

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)