α

Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Διαχείριση υγρών αποβλήτων

Διαχείριση υγρών αποβλήτωνΓεράσιμος Λυμπεράτος, Δημήτριος Βαγενάς

Τζιόλα, 2011
564 σελ.
ISBN 978-960-418-346-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 47,41

[...] Το παρόν βιβλίο είναι αποτέλεσμα έρευνας και διδασκαλίας για πάνω από μία εικοσαετία με αντικείμενο την επεξεργασία και τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων. Ο στόχος είναι να δοθεί ένα σύγχρονο εμπεριστατωμένο εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των υγρών αποβλήτων. Το βιβλίο είναι έτσι διαρθρωμένο, ούτως ώστε, με κατάλληλη καθοδήγηση από τον διδάσκοντα, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την προπτυχιακή αλλά και μεταπτυχιακή εκπαίδευση του επιστήμονα που ασχολείται με τη διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων, του μηχανικού (Μηχανικού Περιβάλλοντος, Χημικού Μηχανικού και Πολιτικού Μηχανικού), αλλά και του ερευνητή, ο οποίος αναζητά τον προσδιορισμό των σημαντικών θεμάτων που χρήζουν περισσότερης έρευνας και ανάπτυξης. Επίσης το βιβλίο θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο και στην ενημέρωση και συνεχιζόμενη εκπαίδευση όσων καλούνται να επιλύσουν προβλήματα σχετικά με τη διαχείριση υγρών αποβλήτων στην πράξη.

Έχει καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια (α) να εξηγηθούν οι βασικές αρχές των διεργασιών που διέπουν τη σύγχρονη επεξεργασία και διάθεση υγρών αποβλήτων, (β) να δοθούν οι σύγχρονες μέθοδοι σχεδιασμού των διεργασιών αυτών, (γ) να περιγραφούν οι σύγχρονες τάσεις, αλλά και οι παρούσες πρακτικές στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, (δ) να αναδειχθούν τα σημαντικά θέματα και οι σύγχρονες τάσεις έρευνας και ανάπτυξης στο ραγδαία αναπτυσσόμενο αυτό πεδίο. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)