Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Επιχειρηματικότητα σε κρίση

Επιχειρηματικότητα σε κρίση


Οι παθογένειες της ελληνικής επιχείρησης και πώς να τις θεραπεύσετε

Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος

Σταμούλη Α.Ε., 2012
191 σελ.
ISBN 978-960-351-899-0, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 12,90

Οι Έλληνες επιχειρηματίες συνεχώς διαμαρτύρονται για το περιβάλλον στο οποίο καλούνται να "επιχειρήσουν" και κατηγορούν τις κυβερνήσεις που δεν το έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε να είναι ευνοϊκό για επενδύσεις. Έχουν δίκιο!

Όμως, το περιβάλλον αυτό είναι δεδομένο και ο επιχειρηματίας χρειάζεται να το λάβει υπόψη του και να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του. Παράλληλα, και πολύ περισσότερο ίσως, χρειάζεται να κατανοήσει την επιχείρησή του και τη λειτουργία της.

Μετά από 25 χρόνια συνεχούς συνεργασίας με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, κατέγραψα τι έκαναν όσοι πήγαιναν σωστά, αλλά και τι έκαναν ή τι δεν έκαναν αυτοί που τελικά εξαφανίστηκαν από την αγορά. Μελέτησα πώς και γιατί μια μικρή επιχείρηση χάνει λεφτά, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τον επιχειρηματία. Διαπίστωσα, πώς είναι δυνατόν μια επιχείρηση να έχει ικανοποιητικό τζίρο κι όμως να είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Ανακάλυψα γιατί μια επιχείρηση που έχει άριστα προϊόντα και υπηρεσίες δεν μπορεί να πουλήσει, ενώ κάποια άλλη που δεν τα έχει, κατακτά την αγορά και μάλιστα με ταχύ ρυθμό. Κατέληξα στο τι είναι εκείνο που εμποδίζει μια επιχείρηση να αναπτυχθεί και ποιες είναι οι δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει για να είναι οργανωμένη και αποδοτική.

Έχω καταγράψει όλα τα σαφή, πραγματικά και αδιάψευστα συμπεράσματα τα οποία θα βρείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, μαζί με τις προτάσεις μου για τη θεραπεία όλων των παθογενειών της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι τρόποι που προτείνονται είναι πρακτικοί, άμεσοι και αποτελεσματικοί. Το μόνο που χρειάζονται είναι αποφασιστικότητα εκ μέρους σας στη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων και στην υλοποίηση των απαραίτητων προγραμμάτων ανάπτυξης και απόδοσης.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)