Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Το αρχαίο μυστικό του άνθους της ζωής

Το αρχαίο μυστικό του άνθους της ζωήςΝτρούνβαλο Μελχισεδέκ
μετάφραση: Μαρία Ψαράκη, Ιωάννα Σκιαδά

Ασημάκης Π., 2012
300 σελ.
ISBN 978-960-7582-73-7, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 30,00

Κάποτε, κάθε μορφή ζωής σε ολόκληρο το σύμπαν αναγνώριζε το Άνθος της Ζωής -το γεωμετρικό σχέδιο που μας οδηγεί προς τη φυσική ύπαρξη αλλά και πέρα από αυτήν - ως το μοτίβο της δημιουργίας. Όμως, κάποια στιγμή, από ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, βρεθήκαμε στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να ξεχάσουμε ποιοί ήμασταν. Για χιλιάδες χρόνια το μυστικό αυτό έμεινε κρυμμένο σε αρχαία τεχνουργήματα και ανάγλυφα σε όλο τον κόσμο, αλλά και κωδικοποιημένο στα κύτταρα κάθε ζωντανού οργανισμού. Τώρα βγαίνουμε από το σκοτάδι, ελευθερώνοντας το νου μας από παλιές ξεπερασμένες πεποιθήσεις και αρχίζουμε να διακρίνουμε το χρυσό φως της νέας αυτής χαραυγής που διαχέεται μέσα από τα παράθυρα της αντίληψής μας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα από αυτά τα παράθυρα που μας πλημμυρίζουν με φως.

Εδώ ο Ντρούνβαλο Μελχισεδέκ παρουσιάζει, με τη μορφή κειμένου αλλά και με οπτικό υλικό, το πρώτο μισό του Σεμιναρίου για το Άνθος της Ζωής, ρίχνοντας φως στα μυστήρια του πώς δημιουργηθήκαμε και τι έδωσε στον κόσμο τη σημερινή του μορφή, καθώς και στις λεπτοφυείς ενέργειες που επιτρέπουν στην επίγνωσή μας να ανθίσει αποκαλύπτοντας την αληθινή της ομορφιά.

Η Ιερή Γεωμετρία είναι η μορφή που βρίσκεται στα βάθη της ύπαρξής μας και ορίζει τη θεία τάξη της πραγματικότητας που βιώνουμε. Μπορούμε να ακολουθήσουμε την τάξη αυτή ξεκινώντας από το αόρατο στο γυμνό μάτι άτομο της ύλης, μέχρι τον άπειρο κόσμο των άστρων, ανακαλύπτοντας τον εαυτό μας σε κάθε βήμα. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ χαράζουν ένα μονοπάτι, όπου ανάμεσα στις λέξεις και στις εικόνες συναντάμε τα θηλυκά τετράδια της διαισθητικής αντίληψης.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)