Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Θέματα ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο

Θέματα ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείοεπιμέλεια: Χρυσή Γ. Χατζηχρήστου, Ηλίας Γ. Μπεζεβέγκης

Πεδίο, 2012
472 σελ.
ISBN 978-960-546-092-1, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 29,90

Ο συλλογικός αυτός τόµος περιλαµβάνει επιλεγµένες εργασίες που σχετίζονται µε την ανάπτυξη και την προσαρµογή των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο. Οι συγγραφείς, ακαδηµαϊκοί µε µεγάλη εµπειρία στον τοµέα, παρουσιάζουν δεδοµένα από τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία και ευρήµατα ερευνών που πραγµατοποιήθηκαν στην Ελλάδα, και απαντούν σε επίκαιρα ερωτήµατα και προβληµατισµούς των εκπαιδευτικών και των γονέων. Το βιβλίο χωρίζεται σε τρεις θεµατικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα πραγµατεύεται θέµατα σχετικά µε την οικογένεια και το ρόλο των γονέων στην ανάπτυξη παιδιών και εφήβων. Η δεύτερη ενότητα περιλαµβάνει θέµατα ανάπτυξης στη σχολική και την εφηβική ηλικία που συνδέονται, άµεσα ή έµµεσα, µε την πορεία και την προσαρµογή των παιδιών στο σχολείο. Η τρίτη ενότητα παρουσιάζει εφαρµοσµένα θέµατα ψυχολογίας στην εκπαίδευση και γενικότερα στη σχολική κοινότητα. Μια σηµαντική προσθήκη στην ελληνόγλωσση βιβλιογραφία της σχολικής ψυχολογίας, ιδιαίτερα χρήσιµη για όσους ασχολούνται µε τη φροντίδα και την ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)