Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων

Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλωνΣυλλογικό έργο

Πελεκάνος, 2013
652 σελ.
ISBN 978-960-400-496-6, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 27,90

Περιέχει:
- Γνώσεις Γενικής Παιδείας
- Αριθμητικό Συλλογισμό
- Γλωσσικό Συλλογισμό
- Ειδικές Ικανότητες
- Τεθέντα θέματα.

Στα πλαίσια εφαρμογής μίας ευρύτερης πολιτικής αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης, με στόχο την αλλαγή λειτουργίας του Δημοσίου Τομέα, ανακοινώθηκε στον Τύπο το τεστ αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων. Κριτήρια πλην του τεστ αξιολόγησης, θα αποτελούν και η τυπική εκπαίδευση, η επιμόρφωση, η εργασιακή εμπειρία, η γλωσσομάθεια καθώς και λοιπές ικανότητες και δεξιότητες.

Σύμφωνα με την τρέχουσα ενημέρωση (η οριστικοποίηση των παραμέτρων της διαδικασίας αξιολόγησης αναμένονται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης), η διαδικασία αφορά αρχικά τους Δημοσίους Υπαλλήλους (πλην εκείνων της υποχρεωτικής εκπαίδευσης) του στενού δημόσιου τομέα και εν συνεχεία τους δημόσιους φορείς.

Το τεστ αξιολόγησης θα διενεργηθεί από ή υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσισπικού, θα είναι γραπτή δοκιμασία της μορφής πολλαπλών επιλογών (multiple choice) και θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή περιλαμβάνοντας 80-100 ερωτήσεις.

Η διαδικασία δεν θα εξαιρεί κανέναν μισθοδοτούμενο του Δημοσίου Τομέα σύμφωνα με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στόχος της αξιολόγησης είναι η επικαιροποίηση της βάσης απογραφής των Υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση του κατάλληλου προσωπικού στα νέα οργανογράμματα.

Το βιβλίο των εκδόσεων μας αποτελείται από 4 κατευθυντήριους άξονες που πραγματεύονται τα γνωστικά πεδία: των Γενικών Γνώσεων (με θέματα από Ιστορία, Γεωγραφία, Πολιτική Επιστήμη, Επικαιρότητα, Φυσικές Επιστήμες), του Αριθμητικού Συλλογισμού, του Γλωσσικού Συλλογισμού και τέλος, των Ειδικών Ικανοτήτων. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)