Βιβλίο
Η συνταγή της αγάπης
Μυθιστόρημα: Βασισμένο σε αληθινή ιστορία

Σαΐρα Σα
Μετάφραση: Ευτυχία Φρυδά
Αθήνα
Ψυχογιός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2013
σ. 454
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-01-0107-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Mouseproof Kitchen
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.60€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-07-2013)
Περίληψη:

Η Άννα ξέρει ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι πρέπει να το σχεδιάσεις. Στο κάτω κάτω είναι σεφ. Για να φτιάξεις μια πετυχημένη μπεσαμέλ, χρειάζεσαι στα κατάλληλα υλικά στις κατάλληλες ποσότητες τη σωστή στιγμή. Έτσι, όταν μένει έγκυος, σχεδιάζει την τέλεια ζωή της για το τέλειο μωρό της.

Αλλά το όνειρο γίνεται εφιάλτης για την Άννα και τον Τομπάιας όταν μαθαίνουν ότι το κοριτσάκι της, η Φρέγια, γεννήθηκε με ένα σοβαρό διανοητικό και σωματικό πρόβλημα. Ο Τομπάιας ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να αγαπήσει αυτό το παιδί. Και η Άννα έχει σοβαρές αμφιβολίες αλλά κάτι μέσα της δεν την αφήνει να το απαρνηθεί. Πείθει, λοιπόν, τον Τομπάιας να μετακομίσουν στη Γαλλία μαζί με τη Φρέγια μέχρι να περάσει ο καιρός και να καταφέρει να απαγκιστρωθεί από το μωρό.

Η οικογένεια καταλήγει σε ένα παλιό και γεμάτο ποντίκια αγρόκτημα στη γαλλική επαρχία. Η Άννα είναι αποφασισμένη να βάλει και πάλι τη ζωή της σε τάξη ή τουλάχιστον να καθαρίσει μια και καλή την κουζίνα της από τα ποντίκια. Όσο περισσότερο προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της, τόσο η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό της. Και τότε ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται Φρέγια θα αλλάξει τα πάντα...

Μια τρυφερή ιστορία για την απέραντη και άνευ όρων αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: