α

Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Πολιτική της ΕΕ για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Πολιτική της ΕΕ για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη


Ζητήματα πολιτικής διακυβέρνησης

Χαράλαμπος Πλατιάς

Εκδόσεις Ι. Σιδέρης, 2016
424 σελ.
ISBN 978-960-08-0735-6, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 17,00

Η πολιτική της ΕΕ για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και "γοητευτική" πολιτική. Σε όρους πολιτικής και διακυβέρνησης, αναγκαιότητες και επιλογές για την ΕΕ καλούν σε αναζήτηση εφικτών, αλλά προωθημένων λύσεων και τρόπων που αφορούν την οργάνωση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων, καθώς επίσης για τη μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και το μετασχηματισμό οικονομίας και κοινωνίας στην Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά και για την οικοδόμηση ενός συστήματος ικανού να προσφέρει ένα ευνοϊκό πλαίσιο και να διαμεσολαβήσει προς την κατεύθυνση αυτή. Εσωτερική και εξωτερική διάσταση της πολιτικής και διακυβέρνησης διαμορφώνουν ένα σύνθετο σύστημα, αλληλεπιδρούν και αλληλοσυμπληρώνονται, επιδιώκοντας στόχους σε διαφορετικά επίπεδα. Grand design, οραματικές πρωτοβουλίες, στοιχεία πολιτικής και διακυβέρνησης συνδυάζονται στην πολιτική με έναν εκπληκτικό τρόπο, παράγουν εκροές και δημιουργούν επιπτώσεις. Το βιβλίο φιλοδοξεί να προσφέρει ένα περίγραμμα της πολιτικής και να αναδείξει σημαντικά ζητήματα και πτυχές, που, κατά την εκτίμηση του συγγραφέα, συνιστούν κεντρικά πεδία της επιστημονικής ενασχόλησης με αυτή, δημιουργώντας ένα πλαίσιο για την κατανόησή τους, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)