Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ηγέτες του μέλλοντος

Ηγέτες του μέλλοντοςΔήμητρα Ιορδάνογλου, Μπέτυ Τσακαρέστου, Λήδα Τσενέ, Νίκος Λέανδρος

Πεδίο, 2016
368 σελ.
ISBN 978-960-546-694-7, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 24,90

Στο σύγχρονο διαρκώς µεταβαλλόµενο και ασταθές επιχειρηµατικό περιβάλλον οι οργανισµοί βρίσκονται αντιµέτωποι µε νέες προκλήσεις. H Τέταρτη Βιοµηχανική Επανάσταση, που είναι προ των πυλών µε την ανάπτυξη της γενετικής, της τεχνητής νοηµοσύνης, της νανοτεχνολογίας, της τρισδιάστατης εκτύπωσης, της ροµποτικής και του διαδικτύου των πραγµάτων, είναι βέβαιο ότι θα ταράξει συθέµελα τον τρόπο µε τον οποίο θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις του µέλλοντος, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη της αλλαγής τους έτσι ώστε να προσαρµοστούν γρήγορα και αποτελεσµατικά στα νέα δεδοµένα. Ένας τρόπος να επιφέρουν αλλαγές, αλλά και να προετοιµάσουν τους ανθρώπους τους γι’ αυτές, είναι η ανάπτυξη µιας νέας γενιάς ηγετών. Σε αυτό το ανοιχτό παγκοσµιοποιηµένο περιβάλλον η ηγεσία βρίσκεται υπό ριζικό µετασχηµατισµό. Η ανάγκη για περισσότερη ηγεσία από περισσότερους ανθρώπους, και όχι µόνο από τους διευθυντές, γίνεται ζητούµενο. Οι ηγέτες του µέλλοντος θα πρέπει να είναι ευέλικτοι και προσαρµοστικοί προκειµένου να διαχειρίζονται τις νέες προκλήσεις, όπως τις συνεχείς αλλαγές, ένα πολυπολιτισµικό ανθρώπινο δυναµικό, εικονικές οµάδες, αλλά και µια νέα γενιά εργαζόµενων, τους millennials, οι οποίοι θέλoυν να εργάζονται όχι "για" έναν ανώτερο, αλλά "µαζί" µε άλλους, διαφοροποιώντας δραστικά τον ρόλο του ηγέτη από διευθυντή σε σύµβουλο, συνεργάτη και καθοδηγητή.

Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους νέους εργαζόµενους και µελλοντικούς ηγέτες να κατανοήσουν βασικές έννοιες της ηγεσίας και να αναπτύξουν µε βιωµατικό τρόπο τις κρίσιµες ηγετικές ικανότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν να προσαρµοστούν γρήγορα στο νέο εργασιακό τοπίο που διαµορφώνεται και να αντιµετωπίσουν αποτελεσµατικά τις προκλήσεις του µέλλοντος.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)