Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Davidson Γενικές αρχές και κλινική πράξη της ιατρικής παθολογίας

Davidson Γενικές αρχές και κλινική πράξη της ιατρικής παθολογίαςBrian R. Walker, Nicki R. Colledge, Stuart H. Ralston, Ian Penman
μετάφραση: Νηφόρος Νικόλαος, Κατερίνα Νηφόρου

Παρισιάνου Α.Ε., 2018
1401 σελ.
ISBN 978-960-583-213-1, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 127,00

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια φοιτητές Ιατρικής, ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας ανά τον κόσμο απέκτησαν ένα αντίτυπο του Davidson Γενικές Αρχές και Κλινική Πράξη της Ιατρικής από τότε που εκδόθηκε για πρώτη φορά. Οι σημερινοί αναγνώστες ανατρέχουν στο Davidson προκειμένου να βρουν ενημερωμένες και λεπτομερείς περιγραφές της σύγχρονης κλινικής πρακτικής, οι οποίες παρουσιάζονται σε μια περιεκτική και εύληπτη μορφή, που συνοδεύεται και από μια εξαιρετικά προσεγμένη και πλούσια εικονογράφηση. Το βιβλίο του Davidson παρέχει όλες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την άσκηση της Ιατρικής, επεξηγώντας τις εντός του πλαισίου των υποκείμενων αρχών, της βασικής επιστήμης και των στοιχείων που έχει κομίσει η έρευνα, και δείχνει το πώς πρέπει να εφαρμοστούν αυτές οι γνώσεις για την αντιμετώπιση των ασθενών.
Βασικά χαρακτηριστικά της 22ης έκδοσης

- Στο πρώτο μέρος του βιβλίου περιγράφονται οι υποκείμενες αρχές της Ιατρικής, ενώ η λεπτομερής άσκηση της Ιατρικής στα πλαίσια κάθε υποειδικότητας περιγράφεται σε επόμενα κεφάλαια που βασίζονται στην έκθεση κατά συστήματα.
- Κλινική εξέταση: Αυτές οι ενότητες επισκοπούν τα σημεία-κλειδιά για κάθε σύστημα.
- Προβλήματα κατά την παρουσίαση: αυτές οι ενότητες δίνουν έναν ξεκάθαρο δρόμο για την εκτίμηση και την αντιμετώπιση των ασθενών που παρουσιάζονται με τις πιο συνήθεις ενοχλήσεις σε κάθε υποειδικότητα.
- Πρακτική άσκηση: αυτές οι ενότητες δίνουν με τρόπο περιληπτικό τις πρακτικές δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσουν οι φοιτητές και οι νέοι ιατροί.

Ιατρική βασισμένη σε στοιχεία: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται τα συμπεράσματα από μεγάλες κλινικές δοκιμές.
- Επείγοντα περιστατικά: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται οι βασικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των οξέως πασχόντων ασθενών.
- Γήρανση, εγκυμοσύνη και εφηβεία: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται οι διαφορές στην άσκηση της ιατρικής κατά τη διάρκεια αυτών των βασικών σταδίων στη ζωή του ασθενούς, και αποτυπώνονται οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις ιατρικές, στις μαιευτικές και στις παιδιατρικές υπηρεσίες.
- Το βιβλίο είναι πλούσια εικονογραφημένο, με πάνω από 1000 σχέδια, κλινικές φωτογραφίες και απεικονιστικές τεχνικές.
- Η παγκόσμια προοπτική βελτιώθηκε με τη βοήθεια μια ομάδας διεθνών συμβούλων και την προσθήκη συγγραφέων από όλο τον κόσμο.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)