Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Δύο χρόνια δράσης

Δύο χρόνια δράσης


Γραμματεία αγροτικών φορέων ΝΔ

Κωνσταντίνος Μπαγινέτας

e-book (pdf)
ΤοΒιβλίο, 2018
304 σελ.
ISBN 978-618-5348-04-5, [Κυκλοφορεί]

Στις 13 Ιουλίου 2016, ο Πρόεδρος της ΝΔ μου έκανε την τιμή και αποφάσισε να μου αναθέσει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στα δρώμενα του κόμματος, ορίζοντάς με νέο Γραμματέα Αγροτικών Φορέων.
Έκτοτε η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων προσπαθεί να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της παράταξης για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης και αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης, η οποία θέτοντας ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, θα εμπνεύσει ξανά εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στον ελληνικό λαό αλλά και στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας.

Στη Γραμματεία επιδιώξαμε και πετύχαμε να καλλιεργηθεί ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να εμπεδωθεί ένα αίσθημα συνεργασίας και ανοιχτής συμμετοχής με τον αγροτικό κόσμο της χώρας.
Από την πρώτη στιγμή, ήρθαμε κοντά στους νέους και στις νέες που στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία αποφάσισαν να μείνουν στη χώρα τους, να επιστρέψουν στην ελληνική αγροτική περιφέρεια, να πιστέψουν στη δυναμική της αγροτικής οικονομίας, να συνεχίσουν την οικογενειακή τους εκμετάλλευση ή να δημιουργήσουν καινούριες, και να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα.
Δημιουργήσαμε έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας, συζητήσαμε, ακούσαμε, καταγράψαμε και συνεχίζουμε να καταγράφουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο. Με τον τρόπο που τα βιώνει ο Έλληνας αγρότης, καθημερινά, στη δύσκολη αγροτική πραγματικότητα. Και μαζί διαμορφώσαμε εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις, για να κάνουμε τον αγροτικό τομέα πραγματικό μοχλό ανάπτυξης της Πατρίδας μας.

Έτσι, λοιπόν, κλείνοντας δύο χρόνια θητείας ως Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και πιστεύοντας ότι ο τομέας της αγροτικής οικονομίας έχει πραγματικά πολλά να προσφέρει στον τόπο μας, θεώρησα χρέος μου, απέναντι τόσο στον Πρόεδρο της ΝΔ, όσο και απέναντι σε όλους με όσους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, να παρουσιάσω το έργο που έχει επιτευχθεί στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, ευελπιστώντας το βιβλίο αυτό να αποτελέσει ένα εργαλείο ενημέρωσης, αλλά και προβληματισμού.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)