Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Οδηγός και Εφαρμογές του MS Excel

Οδηγός και Εφαρμογές του MS Excel


Με αναλυτικά παραδείγματα

Μαρία Γκλαβά

Δίσιγμα, 2018
536 σελ.
ISBN 978-618-5242-24-4, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 35,00

Το βιβλίο Οδηγός και Εφαρμογές του MS Excel με αναλυτικά παραδείγματα απευθύνεται στον καθημερινό χρήστη υπολογιστών, που θέλει να εξοικειωθεί με το Microsoft Excel και θέλει να το χρησιμοποιήσει είτε σαν εργαλείο στην εργασία του είτε για προσωπικούς λόγους. Απευθύνεται ωστόσο και στους πιο προχωρημένους χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και να μάθους τεχνικές ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους. Επίσης, αυτό το βιβλίο απευθύνεται τόσο στον σπουδαστή που θέλει να μάθει πιο οργανωμένα τη χρήση αυτής της εφαρμογής, όσο και στον καθηγητή που θέλει μια βάση για να διδάξει τα θέματά του, για αυτό και προσφέρει ασκήσεις και εφαρμογές.

Το βιβλίο είναι οργανωμένο σε δυο μέρη.

Το πρώτο μέρος παρουσιάζει όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεται ένας αρχάριος χρήστης για να ξεκινήσει. Καλύπτεται το περιβάλλον του Excel, όπως και οι βασικές λειτουργίες που πρέπει να ξέρει κάθε χρήστης. Συνεχίζει με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων, όπως την επιλογή μέρους ή ενός ολόκληρου φύλλου, με την εισαγωγή και την επεξεργασία δεδομένων και τον τρόπο που μπορεί να γίνει αντιγραφή ή μετακίνηση φύλλων εργασίας, την εισαγωγή και τη διαγραφή γραμμών/στηλών και όλα τα θέματα που καλύπτουν τον χειρισμό δεδομένων. Επίσης, καλύπτεται η μορφοποίηση των δεδομένων ενός λογιστικού φύλλου, καθώς και η εκτύπωση και η διαμόρφωση ενός λογιστικού φύλλου.

Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο σε πιο προχωρημένες λειτουργίες, όπως οι λίστες και η ανάλυση δεδομένων, οι πίνακες δεδομένων και οι συγκεντρωτικοί πίνακες και τα γραφήματα. Καλύπτει επίσης τις πιο προχωρημένες συναρτήσεις και περιλαμβάνει μια αναλυτική λίστα των συναρτήσεων, αλφαβητικά αλλά και κατά κατηγορία. Συνεχίζει με τις μακροεντολές και πώς δημιουργούνται, ενώ το τελευταίο κεφάλαιο αφορά την VBA και πώς συνεργάζεται με το Excel, ώστε με τη χρήση της να προστεθεί επιπλέον λειτουργικότητα σε ένα λογιστικό φύλλο.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)