Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Πολυπολιτισμική συμβουλευτική και κοινωνική δικαιοσύνη

Πολυπολιτισμική συμβουλευτική και κοινωνική δικαιοσύνηPaul B. Pedersen, Walter J. Lonner, Juris G. Draguns, Joseph E. Trimble, Maria R. Scharron-del Rio
μετάφραση: Όλγα Παπαδοπούλου, Αντιγόνη Αποστολοπούλου
επιμέλεια: Φιλία Ίσαρη

Παρισιάνου Α.Ε., 2017
284 σελ.
ISBN 978-960-583-140-0, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 65,00

Η νέα εμπλουτισμένη 7η έκδοση του κλασικού βιβλίου στον χώρο της πολυπολιτισμικής συμβουλευτικής με τίτλο "Counseling across cultures", με βάση την οποία έγινε η μετάφραση και επιστημονική επιμέλεια στα ελληνικά, στηρίζεται στο μακροχρόνιο και εμπνευσμένο έργο του πρωτοπόρου Paul. Β. Pedersen, καθώς και άλλων τολμηρών διανοητών στον χώρο της συμβουλευτικής και ψυχολογίας που συνέβαλαν στην εδραίωση της πολυπολιτισμικότητας ως τέταρτης δύναμης στον χώρο της ψυχικής υγείας. Στη νέα αυτή έκδοση, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και σε μια άλλη πολύ σημαντική διάσταση στην εξέλιξη του πεδίου της συμβουλευτικής, τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία, συνδεόμενη με τη δράση και τη συνηγορία, επεκτείνει τον επιστημονικό ρόλο, την επαγγελματική ταυτότητα και το πεδίο των παρεμβάσεων των συμβούλων και των ειδικών ψυχικής υγείας στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται όχι μόνο στο ακαδημαϊκό κοινό και τους ειδικούς ψυχικής υγείας με πολυπολιτισμικό προσανατολισμό, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται και στοχάζονται στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία για την ανέρευση κοινωνικής δικαιοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους και μεταξύ πολιτισμών.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)