Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αρχές της χημείας

Αρχές της χημείας


Η αναζήτηση της γνώσης

Peter Atkins, Loretta Jones, Leroy Laverman
μετάφραση: Καλλιόπη Βελώνια, Παύλος Κλεπετσάνης, Χρήστος Κοντογιάννης, Πέτρος Κουτσούκος, Βιολέττα Κωνσταντίνου - Κοκοτού, Νικόλαος Μπουρόπουλος, Χρήστος Παππάς
επιμέλεια: Πέτρος Κουτσούκος

Utopia, 2018
1200 σελ.
ISBN 978-618-5173-38-8, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 150,00

Το σύγγραμμα "Αρχές της χημείας: Η αναζήτηση της γνώσης", το οποίο υπογράφουν οι καθηγητές Peter Atkins, Loretta Jones και Leroy Laverman, αποτελεί το αποκορύφωμα σειράς επιτυχημένων εκδόσεων, οι οποίες ξεκίνησαν με την πρώτη εκείνη έκδοση της Γενικής Χημείας με συγγραφέα τον γνωστό μαέστρο της συγγραφής Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, Peter Atkins, η οποία εκδόθηκε από το Scientific American το 1989.
Ο μεγάλος αριθμός εκδόσεων του συγγράμματος στην αγγλική, είναι ενδεικτικός όχι μόνο της ποιότητάς του αλλά και της ευρείας αποδοχής του από τον διεθνή ακαδημαϊκό χώρο. Μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα το έχουν υιοθετήσει ως διδακτικό σύγγραμμα. Οι διαδοχικές εκδόσεις του, οι οποίες συνοδεύτηκαν από αναδιαρθρώσεις και αναθεωρήσεις της ύλης, έχουν φθάσει σε μεγάλο σημείο ωριμότητας στην παρούσα έκδοση.
Το συναρπαστικό αυτό σύγγραμμα είναι γραμμένο με τρόπο, ο οποίος βοηθά τους φοιτητές να εμβαθύνουν στη γνώση δείχνοντάς τους τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται οι βασικές αρχές της χημείας με τις εφαρμογές στην καθημερινή ζωή και την τρέχουσα τεχνολογία. Το σύγγραμμα ξεκινά με μια λεπτομερή εικόνα για τη δομή του ατόμου, της θεμελιώδους μονάδας των πάσης φύσεως υλικών για να καταλήξει σταδιακά στα πλέον σύγχρονα προβλήματα αιχμής, που αντιμετωπίζει σήμερα η χημεία.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)