Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμός

Αρχαία μυστήρια και ελευθεροτεκτονισμόςΓ. Μ. Χιράμ

Διμελή, 2019
536 σελ.
[Κυκλοφορεί]
Τιμή € 39,00

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι μια όσο το δυνατόν αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών περί του "Ελευθεροτεκτονισμού". Η Ελληνική βιβλιογραφία έως σήμερα εκφράζει δυστυχώς πάντα την μια πλευρά. Είτε αυτή είναι κατά του Ελευθεροτεκτονισμού (της Μασονίας όπως την αποκαλούν), είτε υπέρ αυτού. Σε αυτό το βιβλίο προσπάθησα να καταγράψω τις απόψεις και των δύο πλευρών, ώστε να είναι περισσότερο εύκολος ο σχηματισμός μιας αντικειμενικής προσωπικής άποψης στον κάθε καλόπιστο αναγνώστη.

Δέχομαι βέβαια ότι κάποια από τα αναφερόμενα δεν είναι δυνατόν να αποδειχθούν, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους θέματα. Θέλω επίσης να επισημάνω ότι εκτός από την περιγραφή των διαφόρων γεγονότων, οι απόψεις και τα συμπεράσματα τα οποία αναφέρονται είναι καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και δεν εκπροσωπούν τις απόψεις του Τεκτονισμού, ή οποιοσδήποτε άλλου.

Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αυτές ΑΠΟΨΕΙΣ σχηματίσθηκαν μετά από μακροχρόνια θητεία στον Τεκτονισμό και από την μελέτη της αναφερόμενης βιβλιογραφίας, και δεν αντικατοπτρίζουν ακριβώς τις απόψεις των διαφόρων συγγραφέων. Θεώρησα επίσης απαραίτητο να αναφερθώ και στα Αρχαία Μυστήρια, όχι βέβαια αναλυτικά αλλά συνοπτικά και με απλά λόγια, ώστε να κατανοηθούν καλύτερα η Τεκτονική μέθοδος καθώς και η Καταγωγή του Ελευθεροτεκτονισμού.

G. M. Hiram

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)