Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Νέα εργασιακή νομοθεσία

Νέα εργασιακή νομοθεσία


Ασφαλιστική και συνταξιοδοτική

Ηλίας Αλιφραγκής

Βροτέας, 2019
1180 σελ.
ISBN 978-618-5414-25-2, [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
Τιμή € 75,00

Κυκλοφόρησε "Η ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ", του κυρίου, Αληφραγκή Ηλία Οικονομολόγου MSc.

Είναι ένας τόμος (1180 σελίδες) με 3 CD-ROM που περιέχουν την ύλη του τόμου και περιλαμβάνει με ανάλυση τις κατ' άρθρο διατάξεις που διέπουν την Εργασιακή Νομοθεσία, αλλά και την Ασφαλιστική και Συνταξιοδοτική, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με τους Νόμους Ν.4623,Ν.4613/2019, Ν.4611/2019, Ν.4554, Ν.4472,Ν.4578, Ν.4488 και όλες τις σχετικές εγκυκλίους και Υπουργικές αποφάσεις μέχρι σήμερα.
Αναλυτικά περιλαμβάνει:
Α. Την απόφαση 4241/127 για τον καθορισμός κατώτατου μισθού και κατώτατου ημερομισθίου για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας.
Β. Την νέα εγκύκλιο για τους τίτλους κτήσεις - παραδείγματα εφαρμογής.
Γ. Την Εγκ. 7613-395-2019 Οδηγίες για την εφαρμογή του κατώτατου μισθού και του κατώτατου ημερομισθίου για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας.
Δ. Σχετικά με την ασφάλιση βουλευτών στον ΕΦΚΑ και στο ΕΤΕΑΕΠ.
ΝΟΜΟΣ 4611/2019 Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και του Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις.
ΝΟΜΟΣ 4488: Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις:
ΜΕΡΟΣ Α΄: Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις δημοσίου, εφαρμοστικές διατάξεις του Νόμου 4611 και άλλες διατάξεις με τις τροποποιήσεις που επήλθαν κατ' άρθρο με τους Νόμους 4387 και 4488.
ΜΕΡΟΣ Β΄: Εργασιακές ρυθμίσεις: Καταχώρηση αλλαγής ή τροποποιήσεις στο πληροφοριακό σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ". Ηλεκτρονική αναγγελία του απασχολούμενου προσωπικού επί εκτέλεσης οικοδομικής εργασίας ή τεχνικού έργου. Ηλεκτρονική αναγγελία αποχώρησης μισθωτού. Αποκλεισμός από δημόσιες συμβάσεις και χρηματοδοτήσεις λόγω παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας. Τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.
ΜΕΡΟΣ Γ΄: Άλλες διατάξεις του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
ΜΕΡΟΣ Δ΄: Κατευθυντήριες - Οργανωτικές διατάξεις υλοποίησης της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των α-τόμων με αναπηρίες.
ΜΕΡΟΣ Ε΄: Οργάνωση και λειτουργία νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία "Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας" (Σ.Κ.Λ.Ε.).
ΝΟΜΟΣ 4472: ΜΕΡΟΣ Α΄: Συνταξιοδοτικές διατάξεις δημοσίου, τροποποίηση διατάξεων του Νόμου 4387 και μέτρα κοινωνικής στήριξης.
ΜΕΡΟΣ Β΄: Εργασιακές ρυθμίσεις. ΜΕΡΟΣ Γ΄: Ίδρυση της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας για την κεντρικοποίηση προμηθειών των εποπτευομένων από το Υπουργείο Υγείας.
ΜΕΡΟΣ Δ΄: Ζητήματα καταπολέμησης της διαφθοράς και ενίσχυσης της διαφάνειας και του ελέγχου στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων, των αιρετών αντιπροσώπων της και του ελέγχου στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων, των αιρετών αντιπροσώπων της βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΜΕΡΟΣ Ε΄: Διατάξεις αρμοδιότητας των Υπουργείων: α) Οικονομίας και Ανάπτυξης, β) Ψηφιακής Πολιτική, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, γ) Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, δ) Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ε) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στ) Οικονομικών, ζ) Υγείας, η) Διοικητικής Ανασυγκρότησης, θ) Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ι) Υποδομών και Μεταφορών.
ΜΕΡΟΣ ΣΤ΄: Μισθολογικές ρυθμίσεις ειδικών κατηγοριών λειτουργών και υπαλλήλων του δημοσίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., καθώς και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
ΜΕΡΟΣ Ζ΄: Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2018-2021.
ΜΕΡΟΣ Η΄: α) Μεταρρύθμιση Ασφ/κού και Συνταξιοδοτικού Συστήματος. β) Συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών. γ) Ρυθμίσεις ασφαλισμένων του ιδιωτικού τομέα. δ) Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). ε) Τροποποίηση διατάξεων Ε.Τ.Ε.Α. και ρυθμίσεις πρώην Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. στ) Παροχές προνοιακές ηλικιωμένων και υπερηλίκων. ζ) Ρυθμίσεις οφειλών.
ΜΕΡΟΣ Θ΄: Ηλεκτρονική υποβολή Υπερωρίας -Υπερεργασίας, Έντυπο Ε8 και οδηγίες συμπλήρωσης Ε8.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)