Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Μαγικά περάσματα

Μαγικά περάσματα


Η πρακτική σοφία των σαμάνων του αρχαίου Μεξικού

Κάρλος Καστανέντα
μετάφραση: Χριστιάννα Σακελλαροπούλου

Λιβάνης - Το Κλειδί, 1998
336 σελ.
ISBN 960-237-142-0, ISBN-13 978-960-237-142-8, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 15,86

Ο Καστανέντα έμαθε ότι, προκειμένου να αντιληφθούμε οποιονδήποτε από τους κόσμους που υπάρχουν παράλληλα με το δικό μας, οφείλουμε όχι μόνο να τον αποζητάμε, αλλά και να βρούμε αρκετή ενέργεια για να τον κατακτήσουμε. Τα "Μαγικά περάσματα" προσφέρουν για πρώτη φορά στους αναγνώστες το κλειδί γι' αυτή την ενεργειακή προεργασία. Στο επαναστατικό καινούριο βιβλίο του ο Καστανέντα αποκαλύπτει μια σειρά από στάσεις και κινήσεις του σώματος που επέτρεψαν σε πλήθος σαμάνων και των μαθητευόμενών τους να βρουν το δρόμο στα μαγικά ταξίδια τους. Με το να μοιράζεται αυτή την προαιώνια σοφία, ο Καστανέντα δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να ταξιδέψουν σε κάποια απ' αυτές τις άλλες σφαίρες, που είναι εξίσου πραγματικές, μοναδικές, απόλυτες και περιεκτικές όσο και ο γνωστός μας κόσμος.
Τα μαγικά περάσματα που περιγράφονται σ' αυτό το ασυνήθιστο, καινούριο βιβλίο του επιτρέπουν σ' αυτούς που τα εκτελούν να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι με τους Μεξικανούς μάγους και τους μαθητές τους, ξεκινώντας τη δική τους εξερεύνηση σε άγνωστους κόσμους. Οι κινήσεις που περιγράφονται λεπτομερώς στα "Μαγικά περάσματα" επιτρέπουν σ' αυτόν που τις εκτελεί να φτάσει σε νέα επίπεδα σωματικής και πνευματικής ευεξίας. Ο Καστανέντα αφιέρωσε δέκα χρόνια για να αναπτύξει αυτή την πιο γενικευμένη, σύγχρονη εκδοχή των αρχαίων κινήσεων που ονομάζει "Προένταση" ("Tensegrity" στα αγγλικά), έναν όρο που δανείζεται από την αρχιτεκτονική και αποτελείται από τις λέξεις "ένταση" και "ακεραιότητα" ("tension" και "integrity").

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)