Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Αποκρυφολογία

Αποκρυφολογία


Η πρώτη των επιστημών

Νικολάου Α. Μαργιωρή

Εκδόσεις Νικολάου Α. Μαργιωρή, 1991
388 σελ.
ISBN 960-7152-02-6, ISBN-13 978-960-7152-02-2, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 18,35

Είναι το εικοστό όγδοο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος του τόμος εκδόθηκε το 1991.
Το Τρίτομο αυτό Μεταφυσικό φιλοσοφικό σύγγραμμα βαφτίστηκε Αποκρυφολογία γιατί ασχολείται αποκλειστικά με τους κρυμμένους και αφανέρωτους Νόμους του όλου Σύμπαντος, αυτούς που η διανοητική εμβέλεια αδυνατεί να περιλάβει στη λογική - συνειδητή περιοχή της, οι οποίοι όμως μας επηρεάζουν διαρκώς και από τους οποίους εν τέλει εξαρτάται η ίδια μας η ζωή και η εξέλιξή μας.
Περιληπτικά η Αποκρυφολογία είναι η Επιστήμη των επιδέξιων συνανθρώπων που αγωνίζονται σκληρά, να μελετήσουν τις εμπειρίες των μεταφυσικών ερευνητών (μυστών), πάνω στις ληθαργούσες δυνάμεις κάθε ανθρώπου και να τις επαληθεύσουν στους εαυτούς τους.
Γι’ αυτό μας παρέχει όλα τα γνωστά ως σήμερα αλλά και άγνωστα επιτεύγματα των πάμπολλων επί μέρους κλάδων της που καλύπτουν τόσο τον Μικρόκοσμο (άνθρωπο), όσο και τον Μακρόκοσμο (το σύμπαν ολόκληρο), με τις αόρατες στην ανθρωποϋπόσταση βαθιές του καταστάσεις, που τις γεμίζουν άπειρα όντα, κατάλληλα των υψηλοδονήσεών τους.
Αναλύεται εκτενώς όλη η αναγκαία Εσωτερική Παιδεία που έχει ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος στο σταυροδρόμι της σύγχρονης πραγματικότητας, παρουσιάζονται οι μεγαλύτεροι Αποκρυφολόγοι όλων των εποχών, το έργο τους, η πλειονότητα των κλάδων που περιέχει η Αποκρυφολογία και τέλος μεταφυσικές λεπτομέρειες και αποκαλύψεις που για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται.
Τα αίτια που οδήγησαν τον συγγραφέα στο να γραφεί το εν λόγω βιβλίο -πέραν των αναφερθέντων- είναι και η δίψα του ανθρώπου, κάθε ανθρώπου, να πληροφορηθεί ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Σκοπός του εν λόγω έργου είναι να έρθει στην γνώση κάθε ανθρώπου πως η Αποκρυφολογία είναι μια ξέχωρη και αληθινή Επιστήμη, η Επιστήμη των Πρώτων Αρχών και Αιτιών και πως είναι σχεδόν ταυτόσημη η έννοια αυτή με την Εσωτερική Φιλοσοφία, την Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό. Ακόμα πιο συγκεκριμένα σκοπό της έχει να δώσει ανώτερες Γνώσεις στον άνθρωπο, τραβώντας τον ψηλότερα από τη ζωώδη και ενστικτώδικη κατάσταση που διαβιεί και φέρνοντάς τον άλλη μια φορά κοντά στην Τελειότητα, στην οποία κάποτε βρισκόταν.
Παρέχεται πληθώρα Γνώσεων και πρωτόφαντων Αποκαλύψεων με αποκλειστικό σκοπό να πληροφορήσει και να εκπαιδεύσει αληθινά και εις βάθος τον αναγνώστη για την υπερπραγματικότητα, καθώς επίσης να επιτύχει να τον απαγκιστρώσει από τη συνείδησή του, ώστε να προσανατολιστεί ή και να συνδεθεί ο Νους του με την υποσυνείδηση ή την υπερσυνείδησή του, που θα του παράσχει ιδία γνώση και επαλήθευση για όσα του καταμαρτυρά η πλούσια και τέλεια εμπειρία ενός συνανθρώπου του. Βλέπε και τις περιλήψεις των άλλων δύο τόμων.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)