Βιβλίο
Ελληνικό Microsoft Office Word 2003 βήμα βήμα

Μετάφραση: Δημήτρης Καρτσακλής
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2004
σ. 384
Σχήμα: 25χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-209-785-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Βήμα Βήμα
Κυκλοφορεί
Τιμή: 29.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Ένα ακόμα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς "Βήμα Βήμα", το οποίο καλύπτει πλήρως το Ελληνικό Microsoft Word 2003, τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας κειμένου του Microsoft Office.
Το βιβλίο περιέχει αναρίθμητες ασκήσεις οι οποίες παρουσιάζονται με απλά και κατανοητά βήματα, μέσα από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα τις γνώσεις και την πείρα που χρειάζεστε στο Microsoft Word 2003. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με πλήθος εικόνων οι οποίες σας βοηθούν να ελέγχετε τη δουλειά σας, ενώ με τα πλήρως εξελληνισμένα αρχεία πρακτικής εξάσκησης του συνοδευτικού CD μπορείτε να εξασκείτε τις ικανότητές σας.
Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε μόνο τα μαθήματα που χρειάζεστε ή όλο το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όποιον τρόπο και αν προτιμήσετε, εσείς είστε αυτοί που καθοδηγείτε την εκπαίδευση, αναπτύσσοντας και εξασκώντας τις ικανότητες που σας είναι απαραίτητες τη στιγμή που τις χρειάζεστε. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει:
- Να μετατρέπετε τις ιδέες σας σε εντυπωσιακά έγγραφα - από υπομνήματα και ομαδικές επιστολές μέχρι ιστοσελίδες και σύνθετες αναφορές
- Να μάθετε εύκολες τεχνικές μορφοποίησης που βελτιώνουν τις επικοινωνίες σας
- Να διακοσμείτε το κείμενο με εικόνες, κινήσεις, σχέδια, και άλλα εφέ
- Να μοιράζεστε έγγραφα με άλλα άτομα για αναθεώρηση, έχοντας μεγαλύτερο έλεγχο στις αναθεωρήσεις και τις αλλαγές
- Να οργανώνετε τις πληροφορίες σας με διαγράμματα, πίνακες, και γραφήματα
Επιπλέον, το βιβλίο είναι πιστοποιημένο και το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία σας στις εξετάσεις Microsoft Office Specialist (MOS), ενώ στο συνοδευτικό CD περιλαμβά-νεται το Microsoft System Reference Pack με πρόσθετο υλικό αναφοράς (στα αγγλικά).