Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Adobe Photoshop CS

Adobe Photoshop CS


Τεχνικές για το ατελιέ

Ben Willmore
μετάφραση: Αγαμέμνων Μήλιος

Γκιούρδας Μ., 2004
686 σελ.
ISBN 960-512-188-3, ISBN-13 978-960-512-188-4, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 55,00

Είστε έτοιµοι να µάθετε όχι µόνο το "πώς" αλλά και το "γιατί" των πιο ισχυρών χαρακτηριστικών του Photoshop; Το Adobe Photoshop CS Τεχνικές για το Ατελιέ προχωρά πέρα από τα συµβατικά βιβλία, που απαρτίζονται από ασκήσεις βηµάτων και σας προσφέρει έναν αναλυτικό και λεπτοµερή οδηγό της κυριότερης εφαρµογής επεξεργασίας εικόνας του κόσµου. Αυτό το βραβευµένο δηµοφιλές βιβλίο σας καθοδηγεί στα απαραίτητα νέα χαρακτηριστικά και στις χρήσιµες τεχνικές του προγράµµατος, µε διασκεδαστικό και ευανάγνωστο τρόπο.
Υλικά εργασίας: Εργαλεία, παλέτες, επίπεδα, µάσκες και αποσαφήνιση της ορολογίας του Photoshop.
Ρεαλιστικές τεχνικές παραγωγής: Σαρώσεις όξυνσης, διόρθωση και βελτιστοποίηση εικόνων, χρήση καµπύλων, καναλιών και υλικού φωτογραφικών µηχανών, χειρισµός χρωµάτων και προστασία µε µάσκες πολύπλοκων εικόνων.
Δηµιουργική εξερεύνηση: Ανάµιξη και εµπλουτισµός εικόνων, δηµιουργία εντυπωσιακών κολάζ, τεχνικές χρωµατισµού, προχωρηµένα εφέ και εργασία µε φίλτρα και µάσκες επιπέδων.
Βοηθητικό Web site (digitalmastery.com): Βοηθήµατα, προχωρηµένες τεχνικές, δείγµατα εικόνων και αναβαθµίσεις του προγράµµατος.
Συνοδευτικό CD: Εικόνες που µπορείτε να χρησιµοποιήσετε ενώ κάνετε τις ασκήσεις του βιβλίου και άλλα.
Ενηµερωµένο και εµπλουτισµένο: Πλήρως ενηµερωµένο για να καλύψει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Photoshop CS, το βιβλίο περιλαµβάνει τέσσερα εντελώς νέα κεφάλαια για τη χρήση υλικού φωτογραφικών µηχανών, χειρισµού χρωµάτων προχωρηµένων τεχνικών µασκών και όξυνσης. Επιπλέον, αναλυτική επανάληψη στις καµπύλες και ρετουσάρισµα των κεφαλαίων, όπως και εκατοντάδες νέες εικόνες -όλα αυτά συνθέτουν ένα απαραίτητο βιβλίο για κάθε χρήστη, που θέλει να αποκτήσει επαγγελµατικές δεξιότητες στο Photoshop CS.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)