Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Αν παρατηρείτε κάποια ανακρίβεια στην εγγραφή, ενημερώστε μας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011
Ενθουσιώδεις οπαδοί

Ενθουσιώδεις οπαδοί


Μια επαναστατική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση πελατών

Kenneth Blanchard, Sheldon M. Bowles
μετάφραση: Νίκος Ρούσσος

Κλειδάριθμος, 2005
157 σελ.
ISBN 960-209-820-1, ISBN-13 978-960-209-820-2, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 15,00

Οι επιτυχημένοι οργανισμοί εστιάζουν την προσοχή τους σε ένα κοινό σημείο: στους πελάτες. Η επιτυχία ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν έμμονη ιδέα τους τη φροντίδα των πελατών τους, ανεξάρτητα από αν πρόκειται για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, νοσοκομεία, ή δημόσιες υπηρεσίες.
Το βιβλίο "Ενθουσιώδεις οπαδοί" σάς δείχνει, με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο, τη σωστή προσέγγιση και τακτική για να αποκτήσετε και εσείς ενθουσιώδεις οπαδούς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο τής The Jim Pattison Group, Jim Pattison, το βιβλίο αυτό είναι μια έξοχη και προσγειωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση πελατών.
Ορισμένα άλλα σχόλια επιτυχημένων επιχειρηματιών είναι τα εξής:
- "Το στρατηγικό μας πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών βασίζεται στο βιβλίο "Ενθουσιώδεις οπαδοί". Μας βοήθησε να εστιάσουμε την ενεργητικότητά μας σε αυτό τον καινούριο τομέα. Πρέπει να το διαβάσετε." Lynn Posluns, Πρόεδρος της Fairweather.
- "Το βιβλίο αυτό ωθεί τους πάντες, από τον οδηγό του ανυψωτικού οχήματος στην αποθήκη έως τον πρόεδρο της εταιρείας, να εστιαστούν στη δημιουργία ενθουσιωδών οπαδών. Ένα εύληπτο μήνυμα που κάθε οργανισμός έχει ανάγκη να ακούσει." Eamon Ryan, Πρόεδρος της Lexmark Canada Inc.
- "Το να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε ενθουσιώδεις οπαδούς θα σας χαρίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σήμερα. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσεις την αποφασιστική πρώτη ώθηση σε αυτή την κατεύθυνση." James F. Nordstrom, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Nordstrom, Inc.

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)