Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Le Monde / Les Livres du Tourisme

Βελισσαρόπουλος Αργύριος

Διεύθυνση:Θεσσαλονίκης 45
Μοσχάτο
Τηλ:210 8211700
FAX:210 4839308
E-mail:n.veliissaropoulos@lemonde.edu.gr
Web site:www.leslivres.gr

Τίτλοι στη βάση Βιβλιονέτ
(2017) Μαγειρεύουμε , Καλόσακας, Ευθύμιος
(2016) Για μάγειρες , Συλλογικό έργο
(2015) Οικονομική θεωρία , Βασσάλου, Ελένη
(2014) Για ζαχαροπλάστες , Χολέβας, Κωνσταντίνος
(2014) Έλεγχος και κοστολόγηση , Κονόμος, Γιώργος
(2013) Εκπαιδευτική και επαγγελματική αρτοποιία , Ζησόπουλος, Α.
(2012) Ζαχαρομαγειρέματα , Συλλογικό έργο
(2011) Οδηγός σύνταξης εδεσματολογίου , Συλλογικό έργο
(2010) Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας , Boué, Vincent
(2010) Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση , Κυπαρισσίου, Πάρις
(2009) Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών , Πατεστής, Ιωάννης
(2009) Ζύμες , Roux, Michel
(2008) ph 10 ζαχαροπλαστική , Hermé, Pierre
(2008) Γλωσσάριο μαγειρικής , Γιώτης, Αλέξανδρος
(2008) Ημερολόγιο 2009: Τρώγοντας νόστιμα & υγιεινά
(2008) Μαγειρεύοντας , Συλλογικό έργο
(2008) Στοιχεία οινολογίας , Τζίτζη, Μαρία
(2007) La Tradición de la cocina Griega , Συλλογικό έργο
(2007) Überlieferte Griechische Küche , Συλλογικό έργο
(2007) Γνωρίζοντας τα τρόφιμα , Κυπαρισσίου, Πάρις
(2007) Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος , Τζένος, Χρήστος
(2007) Τα αβγά , Roux, Michel
(2006) Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα , Γιώτης, Αλέξανδρος
(2005) Light γλυκά , Παγιατάκης, Θεόδωρος
(2005) Αρχές οικονομικής , Βασσάλου, Ελένη
(2005) Εκπαιδευτική μαγειρική
(2005) Ελληνική μαγειρική παράδοση , Συλλογικό έργο
(2005) Μαγειρεύοντας , Συλλογικό έργο
(2005) Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs , Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
(2005) Οι διάσημες συνταγές του κόσμου , Παπανδρέου, Αλέξανδρος, σεφ
(2005) Στοιχεία γενικής λογιστικής , Βασσάλου, Ελένη
(2004) Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων , Πατεστής, Ιωάννης
(2004) Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική , Ζησόπουλος, Α.
(2003) Ιστορία μαγειρικής και διατροφής , Γιώτης, Αλέξανδρος
(2002) Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική , Ζησόπουλος, Α.
(2002) Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο , Φιλιππίδης, Δημήτριος Α.
(2001) The Chef's Way , Ξανθοπούλου, Θεοδώρα
(2001) The Chef's Way , Μολφέσης, Δημήτρης
(2001) Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου , Φιλιππίδης, Δημήτριος Α.
(2000) Τεχνικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μαγειρείου , Συλλογικό έργο
Ανατομία - τεμαχισμός , Συλλογικό έργο
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική , Ζησόπουλος, Α.


Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)