Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε απο την εταιρεία που φιλοξενούσε την ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η υπηρεσία πλέον διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [610] Ιατρική
       [616] Ασθένειες
         [616.994] Καρκίνος
          
  [616.994 19] Λευχαιμία (2)
            
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

The Right to the Truth
Παπαχρήστος, Ιωάννης Χ.
Παπαχρήστος Ιωάννης Χ. 2017

Should all patients be informed when they have been diagnosed with cancer? If the answer is "yes," then Who should break the bad news to them? And How is such frightening news best delivered? How much of the truth can a patient handle?

 
Αλήθειες και μύθοι για τον παιδικό καρκίνο
Σίδη, Βάσω
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. 2016

Ο καρκίνος είναι κεραυνός εν αιθρία που ανατρέπει τη ζωή του παιδιού και της οικογένειας. Είναι αλήθεια ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης, οι γονείς αισθάνονται τη ζωή να σταματά στο χείλος μιας αβύσσου.

Καρκίνος του ενδομητρίου
Καλογιαννίδης, Ιωάννης Α.
Τζιόλα 2016

Περιέχει:
Επιδημιολογία του καρκίνου του ενδομητρίου, Προδιαθεσικοί παράγοντες, του καρκίνου του ενδομητρίου, Η επίδραση της ταμοξιφένης στον καρκίνο του ενδομητρίου, Υπερπλασία του ενδομητρίου, Διαγνωστική προσέγγιση, Ιστοπαθολογικοί τύποι, Σταδιοποίηση του καρκίνου του ενδομητρίου, Προγνωστικοί παράγοντες του καρκίνου του ενδομητρίου, Μοριακοί δείκτες του καρκίνου του ενδομητρίου, Χειρουργική θεραπεία του καρκίνου του ενδομητρίου, Επικουρική ακτινοθεραπεία, Επικουρική χημειοθεραπεία, Παρακολούθηση μετά από θεραπεία - θεραπεία μετά από υποτροπή, Κληρονομικός καρκίνος του ενδομητρίου, Ορώδης - θηλώδης καρκίνος του ενδομητρίου, Πρόληψη - Screening του καρκίνου του ενδομητρίου, Ευρετήριο.

 
Δικαίωμα στην αλήθεια
Παπαχρήστος, Ιωάννης Χ.
Παπαχρήστος Ιωάννης Χ. 2016

Πρέπει άραγε ή Όχι να ξέρει την αλήθεια ο ασθενής με καρκίνο; Αν ναι, από Ποιόν ενημερώνεται; ΠΩΣ; Πόσο Μέρος της αλήθειας αντέχει να γνωρίζει;

Πώς να προλάβετε τον καρκίνο
Khayat, David
Καλέντης 2016

Ο δρ Νταβίντ Καγιάτ, μετά τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία "Η σωστή αντικαρκινική διατροφή", επανέρχεται με το νέο του βιβλίο "Πώς να προλάβετε τον καρκίνο - Είναι στο χέρι σας!" όπου συγκεντρώνει όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα για τον καρκίνο: τους μηχανισμούς εμφάνισης, τα αίτια και κυρίως τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προφυλαχθούμε από τη νόσο.

 
Νικώντας λέξη - λέξη
Εμμανουηλίδης, Χρήστος
Μάτι 2015

Με τη διάγνωση του καρκίνου, όχι μόνο αλλάζουν ξαφνικά οι ρυθμοί ζωής, αλλά κάθε άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τσουνάμι πληροφοριών.

Ακτινοθεραπεία στον καρκίνο του μαστού
Λαβδανίτη, Μαρία
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις 2015

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στο γυναικείο φύλο παγκοσμίως. Επίσης, περισσότερες από τις μισές γυναίκες με καρκίνο του μαστού υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη χειρουργική αντιμετώπισή τους, πράγμα που καθιστά την ακτινοθεραπεία μία από τις κύριες μεθόδους αντιμετώπισης της νόσου.

 
Λεμφοίδημα μετά από μαστεκτομή
Ντέλιου, Ασημίνα
ΘΡ 2015

Ο καρκίνος του μαστού έχει πάρει μορφή επιδημίας για την σύγχρονη γυναίκα. 1,3 εκατομμύρια γυναίκες διαγιγνώσκονται παγκοσμίως κάθε χρόνο με κάποια μορφή καρκίνου του μαστού.

Καλά και σήμερα
Νικολαΐδου, Σοφία
Μεταίχμιο 2015

Ένα ημερολόγιο που καταγράφει εν θερμώ όσα έζησα, όσα έμαθα, όσα σκέφτηκα, όσα φοβήθηκα και όσα έλπισα τους μήνες που πάλεψα με την αρρώστια.

 
Καλά και σήμερα
Νικολαΐδου, Σοφία
Μεταίχμιο 2015

Ένα ημερολόγιο που καταγράφει εν θερμώ όσα έζησα, όσα έμαθα, όσα σκέφτηκα, όσα φοβήθηκα και όσα έλπισα τους μήνες που πάλεψα με την αρρώστια.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)