Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.5] Μαγειρική
           [641.549 5] Μαγειρική, Ελληνική
             [641.549 504 2] Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα αγγλικά
              
 
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Cretan Cuisine
Μακρής, Γιώργος, σεφ
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη 2018

The Cretan diet is unique in the world.
It is a culture.
It dates back to the Minoan era.
And... its gift is longevity.

 
The Kopanisti Cheese of Mykonos
Ρουσουνέλος, Δημήτρης
Scala Gallery 2018

Kopanisti is a cheese that closely resembles the surroundings amid which it came into being and gained its most ardent devotees.

Cretan Cuisine
Μακρής, Γιώργος, σεφ
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη 2018

Η κρητική διατροφή είναι μοναδική στον κόσμο.
Είναι κουλτούρα.
Ξεκινάει από τη μινωική περίοδο.
Και.

 
Eat Greek

Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη 2018

Gastronomicon
Ηλιόπουλος, Γιώργος Ζ.
Έναστρον 2017

Τι περιλάμβανε η διατροφή στην αρχαιότητα; Τι έτρωγαν, πώς και γιατί το διάλεγαν; Ήταν τυχαίες οι διατροφικές επιλογές ή μήπως αποτελούσαν μέρος τόσο της κουλτούρας και του πολιτισμού όσο και της ιατρικής;

 
Flavours from Greece
Εμμανουηλίδου, Κική
Μαλλιάρης Παιδεία 2016
Cook like a Greek
Πανάγου, Μ.
Εκδόσεις Φυλάτος 2016

70 Greek recipes.
70 photos of the Greek gastronomy.
It’s love at first sight but first comes the camera and then the recipe.

 
A Taste of Greece
Λαγός, Ανδρέας
Ελληνοεκδοτική 2016

Bring Mediterranean cuisine to your table with 90 unique island recipes


It is the clear, Greek light, the azure sea and the mild, unique climate that endow the land of Greece with exceptional flavors and rare fragrances.

The Real Greek Yogurt Book
Φουντούλης, Ηλίας
Annieblana 2014
 
Traditional Recipes of Holy Mount Athos
Νικήτας Αγιορείτης, Μοναχός
Σαΐτης 2014

               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)