Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.2] Ποτά
          
  [641.22] Οίνος (84)
            
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Τα τσίπουρα στον Βόλο
Ψυχούλης, Αλέξανδρος
Νήσος 2019

Ο συγγραφέας μας ξεναγεί στην τσιπουροποσία συστήνοντάς μας τις ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαύσουμε ένα ή και περισσότερα τσιπουράκια.

 
Bar ξενοδοχειακών επιχειρήσεων: Bar, ποτά, οινολογία
Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Φαίδιμος 2019

Το βιβλίο έγινε για να καλύψει το κενό της ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα αυτόν της εκπαίδευσης, αλλά και για όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία παρόμοιων Επισιτιστικών Εκμεταλλεύσεων εντός ή εκτός ξενοδοχειακών μονάδων.

Τσίπουρο και τσικουδιά
Μανούδης, Νίκος
Ψύχαλος 2012

Η ιστορία του τσίπουρου και της τσικουδιάς είναι ένα παραμύθι που τα έχει όλα: Μια καλοκάγαθη μητέρα που φροντίζει τα παιδιά της (η γη με τα αμπέλια που παράγει τα σταφύλια), καλές νεράιδες (ζύμωση) και κακούς μάγους (ξίνισμα) που παλεύουν ποιος θα κυριαρχήσει.

 
Τσικουδιά: Κρήτης πνεύμα

Δοκιμάκης 2010

Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στην αρχοντιά της κρητικής παράδοσης, την τσικουδιά. Ο φακός του φωτογράφου Ανδρέα Σμαραγδή, εξερευνά την παράδοση και τεχνοτροπία της Τσικουδιάς.

Το μεγάλο βιβλίο του Bar
Dominé, André
Ελευθερουδάκης 2009

Αυτός ο πλήρης, εντυπωσιακά εικονογραφημένος οδηγός των 800 και πλέον σελίδων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον κόσμο των κοκτέιλ και των οινοπνευματωδών ποτών - από την ποικιλία των "ετικετών" που πρέπει να διαθέτει ένα καλά οργανωμένο μπαρ έως την προέλευση, τις μεθόδους παραγωγής και τους τρόπους απόλαυσης των περισσότερο ή λιγότερο γνωστών ποτών που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο! Η συναρπαστική, συλλογή οινοπνευματωδών ολοκληρώνεται με μια ελκυστική επιλογή από κλασικές, εξωτικές και πρωτότυπες συνταγές για κοκτέιλ.

 
Το μικρό βιβλίο της μπύρας
Bentsen, Erik
Δαρδανός Χρήστος Ε. 2008
Ούζο
Γεωργιάδης, Στάθης
Road Εκδόσεις Α. Ε. 2008

Πάνω από ένα τραπέζι με ούζα και μεζέδες, δυο παιδικοί φίλοι πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι.

 
Μπαρ - Οινολογία
Αρβανίτης, Κώστας, καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
Προπομπός 2008

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών;

Απόσταγμα ζωής, ούζο Βαρβαγιάννη
Γιαννακόπουλος, Γιώργος Α., 1959-
Ελληνικές Ομοιογραφικές Εκδόσεις 2007

Ήταν γύρω στα 1860 όταν ο Ευστάθιος Ι. Βαρβαγιάννης έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Νησί πλούσιο κι ευλογημένο η Λέσβος, με εύφορη γη, εξαιρετικό κλίμα και άφθονα νερά που έδιναν ζωή σε μια αξεπέραστη ποικιλία γλυκάνισου και σ' εκατοντάδες σπάνια αρωματικά φυτά.

 
101 φανταστικές συνταγές! Κοκτέιλ
Lucas, Brian
Ισόρροπον 2007


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)