Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.5] Μαγειρική
           [641.503] Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά
            
 
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Νέα μαγειρική - ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας
Παραδείση, Χρύσα
Καρακώτσογλου 2015
 
Learning English Cooking Terminology through Art
Βερβέρη, Μαρία
Φαίδιμος 2015
Κουζίνα: Απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις
Πατέρα, Ελένη
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2013

Περιέχονται τα κεφάλαια:
- Οργάνωση κουζίνας: τι πραγματικά χρειαζόμαστε στην κοιυζίνα μας
- Λαχανικά

 
Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής μαγειρικής
Παραδείση, Χρύσα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2010

Λεξικό για αλλαντικά
Pehle, Tobias
Τζιαμπίρης - Πυραμίδα 2009
 
Γλωσσάριο μαγειρικής
Γιώτης, Αλέξανδρος
Le Monde / Les Livres du Tourisme 2008

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών.

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2008

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερκυραίοι τη δική τους σκορδαλιά τη λένε "αγιάδα" και χρησιμοποιούν ως βάση το αμύγδαλο και το ψωμί.

 
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2008

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερκυραίοι τη δική τους σκορδαλιά τη λένε "αγιάδα" και χρησιμοποιούν ως βάση το αμύγδαλο και το ψωμί.

Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2008

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερκυραίοι τη δική τους σκορδαλιά τη λένε "αγιάδα" και χρησιμοποιούν ως βάση το αμύγδαλο και το ψωμί.

 
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Κόχυλα, Νταϊάνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2008

Στην Κεφαλονιά φτιάχνουν μια σκορδαλιά, την "αλιάδα", αποκλειστικά με πατάτες. Λίγο πιο πάνω, οι Κερκυραίοι τη δική τους σκορδαλιά τη λένε "αγιάδα" και χρησιμοποιούν ως βάση το αμύγδαλο και το ψωμί.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)