Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.815] Ψωμί
          
 
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Ψωμί και ζύμες
Καραγιάννης, Γιώργος, μάγειρας
Ψύχαλος 2016

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συγγραφής, αμέτρητες ώρες έρευνας και δοκιμές ετών, για την ολοκλήρωση του βιβλίου Ψωμί και Ζύμες.

 
Φυσικό προζύμι
Καραγιάννης, Γιώργος, μάγειρας
Ψύχαλος 2015

O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι.

Σπιτικό ψωμί
Συλλογικό έργο
Η Καθημερινή 2012

Το απλό ψωμί, το εύκολο, αυτό που δεν έχει χρόνο αναμονής, γεμιστό με τυρί, γεμιστό με μυρωδικά ή σκέτο, με πολλές παραλλαγές μαθαίνουμε να τα φτιάχνουμε όλα βήμα - βήμα.

 
Το δικό μου ψωμί
Merzenich, Margret
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2012

Ένα βιβλίο με πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή και το ψήσιμο του ψωμιού, προκειμένου να γευτούμε όλοι το αίσθημα πληρότητας που χαρίζει το χειροποίητο ζυμωτό ψωμί.

Πεντανόστιμα ψωμιά
Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ
Τερζόπουλος Βιβλία 2012

Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι.

 
Ψωμιά και ζύμες
Ξανθάκη, Αγγελική
Έντυπο 2011

Τι γίνεται όταν οι bloggers αφήνουν το πληκτρολόγιο και μαγειρεύουν;
Μέσα από τα blogs, γεννιόνται ιδέες.

Από το στάρι στο ψωμί
Σβορώνου, Ελένη
Ερευνητές 2010

- Πότε καλλιεργήθηκε το σιτάρι για πρώτη φορά;
- Πόσα είδη δημητριακών υπάρχουν;
- Τι είναι η δοκάνη και η πινακωτή;

 
Ημερολόγιο 2010: Άρτος ο περιούσιος
Βουτσινά, Εύη
Μίλητος 2009

Καινούργιος χρόνος έρχεται τρεχάτος και λευκός -άγραφος, έτοιμος να τον γεμίσουμε ομορφιές, συγκινήσεις, χαρές και αξέχαστες στιγμές.

Γεύση ελληνική
Βουτσινά, Εύη
Εκδόσεις Καστανιώτη 2007

Σε τούτο τον τόμο συγκέντρωσα ένα μέρος από τα παραδοσιακά ελληνικά ψωμιά που έχω καταγράψει - το πρώτο και το βασικό κομμάτι από τη "Γεύση Ελληνική".

 
Ημερολόγιο 2008: Άρτος ο περιούσιος
Βουτσινά, Εύη
Μίλητος 2007

Καινούργιος χρόνος έρχεται τρεχάτος και λευκός -άγραφος, έτοιμος να τον γεμίσουμε ομορφιές, συγκινήσεις, χαρές και αξέχαστες στιγμές.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)