Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [647.95] Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ.
        
  [647.950 142 1] Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. - Ορολογία - Αγγλικά (1)
          
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Στο εστιατόριο
Ribbat, Christoph
Βιβλιοπωλείον της Εστίας 2019

Η ιστορία του ευρωπαϊκού εστιατορίου αρχίζει την εποχή που κάποιοι παύουν να πεινούν· ή προσποιούνται πως έχουν πάψει να πεινούν.

 
Πρακτικές μάρκετινγκ στην εστίαση
Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης Ν.
Εκδοτικός Όμιλος Ίων 2018

Παραδοσιακά ο χώρος της εστίασης προσέλκυε φιλόδοξους επιχειρηματίες, που πίστευαν ότι θα βγάλουν εύκολο χρήμα, πολλοί από τους οποίους όμως σύντομα θα διαπίστωναν την σκληρή πραγματικότητα και θα αποχωρούσαν.

Εστίαση
Αγγελακόπουλος, Νίκος
Το Δόντι 2017

Ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για την τέχνη της εστίασης που στηρίζεται στην πράξη και στην καθημερινή εμπειρία.

 
Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
Αρβανίτης, Κώστας, καθηγητής τουριστικών επιχειρήσεων
Προπομπός 2016

Το "Εστιατόριο" ως επιχείρηση δημιουργείται από άτομα δραστήρια και με επαγγελματικές ανησυχίες σε περιοχές, όπου η ζήτηση για προμήθεια έτοιμου φαγητού είναι έντονη και το κίνητρο του κέρδους ελκυστικό.

Άθενς σπεσιάλ
Καλλίδης, Βασίλης
Εκδόσεις Πατάκη 2015

Από το Παρίσι βρέθηκα στου Γκύζη με τα μπαγκάζια, τις χελώνες με τη γούρνα τους και ένα δυάρι ρετιρέ με γιγάντια κοινόχρηστα και χεσμένη, από τα περιστέρια, όλη τη βεράντα.

 
Η θεωρία του Wine Bar
Gilbertson, David
Ψυχογιός 2014

Η θεωρία του Wine Bar είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης αλλά και προσέγγισης της δουλειάς. Προλαμβάνει και καταργεί την αναποτελεσματικότητα - και δε χρειάζεται να έχει κάποιος επιχειρηματικές γνώσεις για να το διαβάσει.

Άθενς σπεσιάλ
Καλλίδης, Βασίλης
Εκδόσεις Πατάκη 2013

Τρελαίνομαι για την Αθήνα, την αγαπώ, μου κάνει κάτι, ρε παιδί μου, ακόμα με μαγεύει, όπως τον Χατζηχρήστο που κατέβαινε για πρώτη φορά από τη Λαμία.

 
Μεσημέρι στου Απότσου
Νικολαΐδου, Εμμανουέλα
Εκδόσεις Πατάκη 2012

Το είπαν Ακαδημία, το είπαν "Ναό Ευζωίας", "Μεγάλη Βρετανία του ουζάδικου", κι άλλα πολλά... Έξω από τη βιτρίνα του πέρασε όλη η σύγχρονη ελληνική ιστορία, τα στρατεύματα που υπηρέτησαν σε δύο Πολέμους, οι περιπολίες της Κατοχής, τα τανκς της δικτατορίας, οι πομπές των βασιλικών γάμων, οι ιστορικές πολιτικές συγκεντρώσεις - ενώ μέσα, στα τραπέζια του, κάθισαν οι συγγραφείς αυτής της ιστορίας, πρωθυπουργοί και βασιλιάδες, πολιτικοί και διανοούμενοι.

Οδηγός εστιατορίων 2011 από τον Επίκουρο
Αρούχ, Αλβέρτος, 1950-2014
Ελευθεροτυπία 2011
 
Η κουζίνα του Balthazar (1973-1983)
Τσιτσέλη, Καίη, 1926-2001
Ιστός 2011

               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)