Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.3] Τροφή
          
  [641.392] Χαβιάρι (1)
            
 

Για εξαντλητική παρουσίαση των βιβλίων της κατηγορίας πιέστε εδώ ...

Λειτουργικά τρόφιμα
Κουτελιδάκης, Αντώνιος
Ζήτη 2019

Σκοπός του συγγράμματος είναι η περιγραφή και ανάδειξη του ρόλου των λειτουργικών τροφίμων, μέσω της παρουσίασης των πρόσφατων επιστημονικών δεδομένων για τις ενδεχόμενες ευεργετικές επιδράσεις τους εντός του οργανισμού.

 
Τρόφιμα
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Τζιόλα 2016

Περιέχει:
Σύσταση Τροφίμων, Προέλευση & Ομάδες Τροφίμων, Ασφάλεια Τροφίμων - Μόλυνση Ρύπανση και Αλλοιώσεις, Συντήρηση των Τροφίμων Μέθοδοι Επεξεργασίας, Ποιότητα & Ποιοτικός έλεγχος των Τροφίμων, Συσκευασία των τροφίμων, Ευρετήριο.

Taste the Waste
Kreutzberger, Stefan
Κέδρος 2014

Τα μισά και πλέον από τα τρόφιμά μας καταλήγουν στα σκουπίδια. Μόνο στη Γερμανία πετιούνται κάθε χρόνο έως και 20 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων.

 
Μήλο ή σοκολάτα
Συλλογικό έργο
Εκδόσεις Κωσταρά 2012

Η διατροφή είναι στενά συνδεδεμένη με την ενέργεια, την απόδοση στην εργασία, τη μακροζωία και γενικότερα με την καλή υγεία.

Η ιστορία του κόσμου σε 6 πιάτα
Standage, Tom
Κέδρος 2011

Η τροφή είναι ο καταλύτης των κοινωνικών αλλαγών, της πολιτικής οργάνωσης, της βιομηχανικής και οικονομικής ανάπτυξης, καθώς και των στρατιωτικών συγκρούσεων.

 
Διατροφή: μύθοι και προπαγάνδα
Pollan, Michael
Κέδρος 2011

Γιατί βλέπουμε μόνο το ασβέστιο όταν κοιτάζουμε ένα ποτήρι γάλα; Γιατί στη σαρδέλα βλέπουμε μόνο το Ωμέγα 3, και στα φρούτα τις αντιοξειδωτικές ουσίες τους;

Φυσικές τροφές που θεραπεύουν
Jensen, Bernard
Modern Times 2011

Από την εποχή του Ιπποκράτη ήταν γνωστό πως ορισμένες τροφές έχουν ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη και θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

 
Τρόφιμα
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Τζιόλα 2011

[...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σύστασης και προέλευσης των τροφίμων.

Τρόφιμα για την πρόληψη του καρκίνου
Picard, Marie - Amélie
Ενάλιος 2011

Εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο. Ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

 
Τρόφιμα
Συλλογικό έργο
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις 2010

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει συνοπτικά τα τρόφιμα και τα είδη διατροφής. Ασχολείται διεξοδικά με ζητήματα της ποιότητας των τροφίμων και της προστασίας του καταναλωτή.


               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)