|
Λειτουργικά τρόφιμα Κουτελιδάκης, Αντώνιος Ζήτη 2019
Σκοπός του συγγράμματος είναι η περιγραφή και ανάδειξη του ρόλου των λειτουργικών τροφίμων, μέσω της παρουσίασης των πρόσφατων επιστημονικών δεδομένων για τις ενδεχόμενες ευεργετικές επιδράσεις τους εντός του οργανισμού. |  |
|
 | Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου Συλλογικό έργο Παρισιάνου Α.Ε. 2015
Στη δεύτερη αυτή έκδοση του εισαγωγικού συγγράμματος της αναγνωρισμένης σειράς Nutrition Society Textbook, η "Εισαγωγή στη διατροφή του σνθρώπου" έχει αναθεωρηθεί και ενημερωθεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή. |
|
Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου Συλλογικό έργο Παρισιάνου Α.Ε. 2007
[...] Η σχετική θεματική βιβλιογραφία είναι πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ο τόμος αυτός, πρωτοβουλία της Nutrition Society του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώνει αξιόλογα κείμενα που συνέγραψαν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες. |  |
|
 | Ισορροπημένη διατροφή Συλλογικό έργο Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις 2006
Είναι κοινή πεποίθηση ότι το σημερινό σχολείο, χωρίς να αποβάλλει το βασικό μορφωτικό του ρόλο, μπορεί και επιβάλλεται να προσφέρει με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο ένα πλαίσιο αρχών και δραστηριοτήτων, που θα προάγουν την υγεία των παιδιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. |
|
|
|