Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.61] Τροφή και ποτά - Συντήρηση
          
 
 
Συσκευασία τροφίμων
Παπαδάκης, Σπυρίδων Ε.
Τζιόλα 2018

Περιέχει:

Εισαγωγή, Γυάλινη Συσκευασία, Μεταλλική Συσκευασία, Διάβρωση Μεταλλικών Συσκευασιών, Πλαστική Συσκευασία, Διαπεροτητα & Μηχανικές Ιδιότητες Πολυμερών, Επεξεργασία & Μορφοποίηση Θερμοπλαστικών Πολυμερών, Βρώσιμες Ή Εδώδιμες Συσκευασίες Τροφίμων, Βιολογικής Βάσης & Βιοαποικοδομησιμα Υλικά Συσκευασίας Τροφίμων, Χάρτινη Συσκευασία, Γέμισμα, Πωματισμός Και Σφράγισμα Συσκευασιών Τροφίμων & Ποτών, Διάρκεια Ζωής Συσκευασμένων Τροφίμων, Ασηπτική Επεξεργασία & Συσκευασία Τροφίμων, Συσκευασία Σε Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα, Ενεργές & "Έξυπνες" Συσκευασίες Τροφίμων, Συσκευασία Νωπών Οπωροκηπευτικων, Συσκευασίες Και Θέρμανση Τροφίμων Με Μικροκύματα, Νομοθετικό Πλαίσιο Για Υλικά & Μέσα Συσκευασίας Τροφίμων, Αλληλεπιδράσεις Συσκευασίας - Τροφίμου, Συσκευασία Τροφίμων & Περιβάλλον, Πίνακας Συντομογραφιών, Ευρετήριο.

 
Τρόφιμα
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Τζιόλα 2016

Περιέχει:
Σύσταση Τροφίμων, Προέλευση & Ομάδες Τροφίμων, Ασφάλεια Τροφίμων - Μόλυνση Ρύπανση και Αλλοιώσεις, Συντήρηση των Τροφίμων Μέθοδοι Επεξεργασίας, Ποιότητα & Ποιοτικός έλεγχος των Τροφίμων, Συσκευασία των τροφίμων, Ευρετήριο.

Τι τρώμε...
Φασσέας, Κωνσταντίνος
Δίαυλος 2011

Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας.

 
Τρόφιμα
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Τζιόλα 2011

[...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σύστασης και προέλευσης των τροφίμων.

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Κυπαρισσίου, Πάρις
Le Monde / Les Livres du Tourisme 2010

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις.

 
Συσκευασία τροφίμων
Παπαδάκης, Σπυρίδων Ε.
Τζιόλα 2010

[...] Στη Συσκευασία Τροφίμων συνδυάζονται η τέχνη και η επιστήμη, και με τις δυο να είναι εξ ίσου σημαντικές για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και εμπορικά επιτυχημένων συσκευασιών.

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα
Κυπαρισσίου, Πάρις
Le Monde / Les Livres du Tourisme 2007

Το βιβλίο "Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα" παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις τροφογνωσίας και εμπορευματογνωσίας που χρειάζεται όποιος ασχολείται ή σκοπεύει να ασχοληθεί με τα επισιτιστικά επαγγέλματα.

 
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Σταμούλη Α.Ε. 2007

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.

Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας
Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Παπασωτηρίου 2006

Η τροφή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής. Αυτή η ανάγκη μέσα από τη σοφία της δημιουργίας συνδυάζεται με τη γευστική απόλαυση.

 
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Βάσσος, Δημήτρης Β.
Ίων 2006

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα.

Συντηρώ φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα και πουλερικά
Sandler, Nick
Ψύχαλος 2005

Γιατί συντήρηση;
Διότι η συντήρηση προσδίδει υπέροχη γεύση και υφή στο φαγητό.
Τα σπιτικά συντηρημένα τρόφιμα έχουν πολύ καλύτερη γεύση από τα αντίστοιχα του εμπορίου και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται κατά τη μαζική παραγωγή.

 
Οι γεύσεις του Μωριά
Κοντογιάννη, Θηρεσία
Μαινάς 2005

Σ' αυτό το βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί παραδοσιακές συνταγές, αλλά και οι τρόποι κατασκευής και φυσικής συντήρησης τροφίμων, από το 1900 έως και σήμερα.

Συσκευασία τροφίμων
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Σταμούλη Α.Ε. 2004

Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τη συμβολή της συσκευασίας τροφίμων στην προστασία των τροφίμων από παράγοντες του περιβάλλοντος, την αλληλεπίδραση συσκευασίας και συσκευασμένου προϊόντος και τον κίνδυνο μετανάστευσης ουσιών σε αυτό, καθώς και για τις βασικές αρχές επιλογής της κατάλληλης συσκευασίας.

 
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών
Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Art of Text 2003

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ επί σειρά ετών.

Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων 2001

[...] It was attempted to provide a general background for a newcomer in the field of quality, safety and environmental management systems and calibration, validation and Good Laboratory Practice.

 

               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)