Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.5] Μαγειρική
           [641.544] Μαγειρική, Γαλλική
            
 
 
Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
Boué, Vincent
Le Monde / Les Livres du Tourisme 2010

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000 κινήσεις, 200 τεχνικές, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες και περισσότερες από 150 συνταγές.

 
Γαλλική κουζίνα

Ελευθερουδάκης 2009

Καθεμία από τις πανέμορφες, ρομαντικές επαρχίες της Γαλλίας προτείνει τις δικές της σπεσιαλιτέ, που βασίζονται στο συνδυασμό των καλύτερων τοπικών προϊόντων.

Η λαχταριστή κουζίνα
Bocuse, Paul
Ποταμός 2008

Κεφαλή μιας ολόκληρης γενιάς μεγάλων σεφ, ο Πωλ Μποκύς ενσαρκώνει την υψηλή γαλλική μαγειρική, παραδοσιακή και κλασική αλλά παραλλήλως είναι ένας από τους πλέον δυναμικούς αντιπροσώπους της σύγχρονης τάσης της Κουζίνας.

 
Γαλλία
Bellahsen, Fabien
Εκδόσεις Καστανιώτη 2007

Ποτέ άλλοτε η κουζίνα του γαλλικού Νότου δεν ήταν τόσο της μόδας όσο σήμερα. Ο λόγος είναι ότι συνδυάζει ιδιαίτερες γεύσεις (όπως η μπουγιαμπέσα) και υγιεινή διατροφή, επαναφέροντας στις διαιτητικές συνήθειες των Γάλλων το ελαιόλαδο και τις σχετικά απλές συνταγές.

Οι γεύσεις στη λογοτεχνία: Γαλλία
Συλλογικό έργο
Ερμείας 2007

Ο τόμος περιέχει ανθολογία λογοτεχνικών κειμένων και ανθολογία συνταγών (σούπες, ορεκτικά και πρώτα πιάτα, ψάρια και θαλασσινά, κρέας και πουλερικά, γαρνιτούρες-λαχανικά-σαλάτες, γλυκά).

 
Γαλλική κουζίνα
Συλλογικό έργο
Modern Times 2007

Μάθετε τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι στη γαστρονομική παράδοση της χώρας με τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές.

Η κουζίνα του Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Depardieu, Gérard
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε. 2007

O διάσημος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την οινοποιία και τη γαστρονομία μας εισάγει στη δική του κουζίνα προσφέροντας τις εξαίσιες συνταγές του, που συνδύαζουν τη γαλλική παράδοση με τη ζεστασιά του σπιτικού φαγητού που ετοιμάζεται με αγάπη προς τους άλλους και σεβασμό στα αγαθά της φύσης.

 
Η κουζίνα του Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Depardieu, Gérard
Ποταμός 2005

O διάσημος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την οινοποιία και τη γαστρονομία μας εισάγει στη δική του κουζίνα προσφέροντας τις εξαίσιες συνταγές του, που συνδύαζουν τη γαλλική παράδοση με τη ζεστασιά του σπιτικού φαγητού που ετοιμάζεται με αγάπη προς τους άλλους και σεβασμό στα αγαθά της φύσης.

Γαλλική κουζίνα
Συλλογικό έργο
Μαλλιάρης Παιδεία 2003

"Ζήστε σαν θεοί στη Γαλλία", λέει η παροιμία, και αυτή η ιδανική κατάσταση έρχεται κάπως πιο κοντά καθώς κρατάτε αυτό το βιβλίο μαγειρικής.

 
Γαλλική κουζίνα
Κάλτενμπαχ, Μαριάνε
Καλοκάθη 1993
Γαλλική κουζίνα
Ellwood, Caroline
Χρυσή Πέννα 1988
 
Γαλλική κουζίνα
Talandier, Jean
Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.

               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)