Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011


 

θεματική αναζήτηση

[DDC]
     [600] Εφαρμοσμένες επιστήμες
     [640] Οικιακή οικονομία
       [641] Τροφή και ποτά
         [641.5] Μαγειρική
           [641.546] Μαγειρική, Ισπανική
            
 
 
Παραδοσιακά τάπας
Franco, Silvana
Modern Times 2010

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων με τάπας που σερβίρονται στα μπαρ και τα εστιατόρια της Ισπανίας.

 
Παραδοσιακές γεύσεις από την Ισπανία

Modern Times 2009
Ισπανική κουζίνα

Μαλλιάρης Παιδεία 2008

Η ισπανική κουζίνα φημίζεται για τα φρέσκα αρωματικά υλικά της, που θα τα βρείτε εύκολα στην ελληνική αγορά και τις πλούσιες γεύσεις της.

 
Ισπανία
Bellahsen, Fabien
Εκδόσεις Καστανιώτη 2007

Οι λάτρεις της Μεσογειακής κουζίνας θα βρουν σ' αυτό τον τόμο μια εξαιρετική συλλογή
χαρακτηριστικών συνταγών της Ισπανίας, που ξεκινούν από τα κρύα και τα ζεστά ορεκτικά, περνούν

Ισπανική κουζίνα
Newton, John
Modern Times 2007

Συνδυάστε την παράδοση με την έμπνευση και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην Ισπανία. Μαγειρέψτε βήμα βήμα κλασικά και αγαπημένα πιάτα της ισπανικής κουζίνας, όπως η χαρακτηριστική παέγια και το γκασπάτσο, ως τα εξεζητημένα τανγκούρο από τη χώρα των Βάσκων ή το νοστιμότατο βραστό καλδερέτα ντελ κοντάδο.

 
Ισπανική κουζίνα
Συλλογικό έργο
Μαλλιάρης Παιδεία 2003

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε επιλεγμένα πιάτα από όλες τις γωνιές και τις επαρχίες της Ισπανίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε από ψαρόσουπα με σαφράνι ή τηγανιτά θαλασσινά μέχρι αγγινάρες με λευκό κρασί, βραστό μοσχάρι και λουκάνικο με φασόλια.

Ισπανική κουζίνα

Καλοκάθη 1994
 

               Buchhandel   Bowker   Electre  Informazioni Editoriali   Micronet  Nielsen Book Data
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)