Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Κριτήρια αναζήτησης:
 
[Πρόσωπο = Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.]
Βρέθηκαν 6 αποτελέσματα σε 3,7 δευτ.   
Ταξινόμηση με
Αποτελέσματα από 1 μέχρι 6
 
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Τα κρεατοσκευάσματα / Σπ. Α. Γεωργάκης. - Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2014. - 422σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-357-116-2 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 32,00 (Τελ. ενημ: 21/11/2014) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Κρέας [DDC: 641.36]
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης / Σπύρος Γεωργακάκης. - Θεσσαλονίκη : Κυριακίδη Αφοί, 2012. - 324σ. · 24x17εκ.

ISBN 978-960-467-378-0 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 46,00 (Τελ. ενημ: 25/7/2012) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Συλλογικό έργο. Το κρέας και τα προϊόντα του : Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή / Συλλογικό έργο, Σπ. Α. Γεωργάκης, Ιωάννης Αμβροσιάδης, Ευθυμία Βασιλοπούλου, Αικατερίνη Βολιτάκη, Κωνσταντίνος Γενηγιώργης, Δημήτριος Γ. Ζυγογιάννης, Karl - Otto Honikel, Αντώνιος Καφάτος, Παύλος Κοΐδης, Κωνσταντίνος Κουτσουμανής, Αθανάσιος Κρυστάλλης, Lothar Leistner, Ανθιμία Μπατρίνου, Ιωάννης Γ. Μπλούκας, Ανδρονίκη Νάσκα, Νικόλαος Πόγγας, Σπυρίδων Ραμαντάνης, Απόστολος Ράντσιος, Νικόλαος Σούλτος, Νικόλαος Στοφόρος, Αντωνία Τριχοπούλου, Αθανάσιος Τυρπένου, Σοφία Φλουρή, Χρήστος Φωτόπουλος · επιμέλεια Σπ. Α. Γεωργάκης. - 1η έκδ. - Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2005. - 854σ. · 26x22εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-357-066-4, ISBN-13 978-960-357-066-0 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί]
€ 75,00 (Τελ. ενημ: 6/4/2012) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Κρέας [DDC: 641.36]
Συλλογικό έργο. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης / Συλλογικό έργο, Σ. Α. Γεωργάκης, Κ. Π. Βαρελτζής, Ι. Α. Αμβροσιάδης. - Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2002. - 585σ. · 24x17εκ.

ISBN 960-357-040-0, ISBN-13 978-960-357-040-0 (Σκληρό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 45,64 (Τελ. ενημ: 27/4/2010) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων / Σπ. Α. Γεωργάκης. - Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1993. - 164σ. · 24x17εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-12-0147-5, ISBN-13 978-960-12-0147-4 (Μαλακό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]
€ 10,00 (Τελ. ενημ: 19/5/2010) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]
Βιομηχανία ειδικών προϊόντων [DDC: 680]
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως / Σπ. Α. Γεωργάκης. - Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 1993. - 345σ. · 24x17εκ.

Περιέχει βιβλιογραφία
ISBN 960-12-0148-3, ISBN-13 978-960-12-0148-1 (Μαλακό εξώφυλλο) [Εξαντλημένο]
€ 13,00 (Τελ. ενημ: 19/5/2010) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)