Η υπηρεσία διατίθεται εξ ολοκλήρου από τις υποδομές νέφους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Αρχική Σελίδα | Ιστορικό | Υπηρεσίες και Προϊόντα | Διαφημιστείτε | Επικοινωνία Αναζήτηση:
 
English Ελληνικά
  Έχετε κάποιο σχόλιο; Πείτε μας τη γνώμη σας...
  Θεματική αναζήτηση
...................................
Τα βιβλία του μήνα
...................................
Νέες κυκλοφορίες
...................................
Λογοτεχνικά βραβεία
...................................
Eκδηλώσεις για το βιβλίο
σε όλη την Ελλάδα

...................................
Στατιστικά της Ελληνικής Βιβλιοπαραγωγής 2011




Κριτήρια αναζήτησης:
 
[Πρόσωπο = Singh, R. Paul]

Βρέθηκε μόνο ο παρακάτω τίτλος:
 
Singh, R. Paul. Εισαγωγή στη μηχανική τροφίμων / R. Paul Singh, Dennis R. Heldman · μετάφραση Γεώργιος Λιαδάκης, Παναγιώτης Ηγουμενίδης, Βιργινία Γιάννου, Μαρία Γιαννακούρου · επιμέλεια Σταύρος Γιαννιώτης, Νικόλαος Στοφόρος, Κωνσταντίνα Τζιά. - Αθήνα : Παρισιάνου Α.Ε., 2018. - 800σ. · 25x19εκ.

Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Introduction to Food Engineering, 5th edition
ISBN 978-960-583-184-4 (Μαλακό εξώφυλλο) [Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή]
€ 90,00 (Τελ. ενημ: 15/7/2019) · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.

Τροφή - Τεχνολογία [DDC: 664]

Back Print Print
.:BiblioNet ©2000-2012    .:Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Karamella:digid    .:Κατασκευή Ιστοσελίδας: Eθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)